Politica

Liviu Dragnea, critici la adresa lui Dobra, laude pentru Simonis

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, n-a venit la Timişoara la alegerile din filiala Timiş nu din cauza probabilelor huiduieli la care era supus, ci fiindcă s-a supărat pe Călin Dobra. Dacă pe proaspătul preşedinte ales al PSD Timiş l-a criticat, în schimb Dragnea a avut doar cuvinte frumoase pentru deputatul Alfred Simonis.

În cadrul unei conferinţe de presă pe care a ţinut-o sâmbătă, la Reşiţa, Liviu Dragnea, a declarat că a refuzat să vină la alegerile din PSD Timiş fiindcă nu a vrut să gireze situaţia din această organizaţie. Adică, nici pomeneală să se ascundă de „dragostea” timişorenilor pentru el. El s-a declarat nemulţumit că liderul filialei, Călin Dobra, nu a ascultat de preţioasele sale indicaţii. „E o relaţie bună (cu Călin Dobra –n.a), numai că n-am vrut să merg la alegeri la organizaţie. Eu am crezut tot timpul că cel mai important lucru într-o organizaţie este armonia şi înţelegerea. Acolo, nu ştiu din vina cui, nu-i momentul să explicitez asta acum, peste 20 de primari au o nemulţumire. I-am propus, i-am sugerat să amâne conferinţa pentru a discuta cu toată lumea şi a elimina pricinile de supărare. Să facă alegeri când va fi vi cvasiarmonie şi bună înţelegere. S-a grăbit să facă asta și am spus că nu pot să merg să validez așa ceva pentru că nu cred că a fost un lucru bun. Deci putea să fie ales președinte și peste trei săptămâni și peste o lună. Pentru mine tot timpul n-a fost importantă o funcţie, ci ce poţi să faci cu acea funcţie (…) Nu vă spun că nu m-am dus fiindcă n-am putut sau m-a durut piciorul. Sunt foarte sincer si v-am spus de ce nu m-am dus”, a declarat Dragnea.
În schimb, liderul PSD a avut doar cuvinte de laudă pentru deputatul Alfred Simonis. „Ţin mult la acea organizaţie. Sunt oameni cu care lucrez foarte bine în parlament Freddy (Alfred Simonis – n.a.) e aici.? Uitaţi, Freddy e lider de grup. E un tânăr cu care nu m-am înţeles foarte bine, nu ne-am iubit, dar e un tânăr care are caracter, cu performanţe foarte bune şi cu un potenţial foarte mare”, a mai spus Dragnea. Aminitim că vineri au avut loc alegeri în organizaţia PSD Timiş, Călin Dobra fiind ales preşedinte, iar Simonis preşedinte executiv. Alegerile au fost boicotate de aproximativ 20 de primari, nemulţumiţi de situaţia din filială.

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

4 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

5 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

10 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

11 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

11 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

13 ore ago