Politica

Nicu Fălcoi, despre Nicolae Robu: „El este cel care a vândut județul PSD-ului, ca să-și asigure câștigarea Primăriei Timișoara”

Nicu Fălcoi, senator USR de Timiș, îi transmite primarului Timișoarei Nicolae Robu (lider PNL Timiș) să nu se mai plângă că e atacat și calomniat, fără a avea vreo vină, și îi amintește de perioada USL, când Robu bătea palma cu PSD… Fălcoi îl acuză pe Robu și de „mizerabile blaturi și înțelegeri”.

„USL-istul Robu și ipocrizia” se numește mesajul senatorului Făcloi de pe Facebook, în care îi reamintește edilului Robu despre… trecut și alianțe și despre cum a „vândut județul PSD-ului”.

„Am citit azi cum primarul Robu continuă să se războiască așa, în abstract și la modul cât se poate de general, cu cei pe care îi numește liderii USR (pe care, însă, nu-i nominalizează, fiindcă așa se războiesc, în general, lașii: cu nimeni anume și fără niciun fel de argumente concrete). Și, pentru că domnul Robu se dă în continuare de ceasul morții, victimizându-se pentru că – spune dumnealui, într-un delir de persecuție asemănător cu cel al lui Dragnea – e “atacat” și “calomniat” fără a avea vreo vină, m-am gândit să îi explic în clar text, ca să-i fie foarte limpede, că nimeni din echipa USR nu are nimic cu PNL! Și că, dacă am îndrăznit să-i deranjăm monologurile din oglindă, am făcut-o numai pentru a trage un semnal de alarmă că dumnealui este cancerul PNL Timiș și veriga bolnavă de legătură cu tot ce-nseamnă moștenirea răului uriaș reprezentat de USL. El este cel care-a vândut județul PSD-ului, ca să-și asigure câștigarea Primăriei Timișoara. Și tot el e cel care s-a înconjurat – la partid și la Primărie! – de tot soiul de personaje de teapa popovicilor și nasleilor cărora acuma le ia cu-atâta înverșunare apărarea. Fiindcă aceștia, câtă vreme sunt ținuți în posturi bănoase și călduțe și cât își pot întinde tentaculele asupra unor poziții de putere și influență, sunt garanții marelui și murdarului blat despre care-am pomenit mai sus”, scrie Fălcoi pe facebook.

Fălcoi îl acuză pe Robu de „mizerabile blaturi și înțelegeri cu personaje sordide și alunecoase” și îi transmite să mai lase fals-tânguielile.

„Domnule Robu, vă repet ca să vă fie foarte clar: ca să v-asigurați câștigarea Primăriei și controlul asupra organizației PNL Timiș ați făcut cele mai mizerabile blaturi și înțelegeri, cu personaje sordide și alunecoase, și i-ați împins în eșaloanele doi și trei pe toți aceia care-au gândit, au simțit și-au încercat să acționeze ca niște liberali autentici. Așa că nu vă mai fals-tânguiți acuma și nu mai încercați să ne convingeți de niște minciuni sfruntate! Și, mai ales, nu-i mai luați de naivi pe toți oamenii de bună-credință din Timișoara și din Timiș, fiindcă urmele acelor mizerabile blaturi nu pot fi uitate și nici șterse ușor, oricât ați încerca să vă deghizați acuma din vajnic USL-ist în falnic luptător (din vârful buzelor!) împotriva PSD”, mai scrie Fălcoi pe facebook.

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

O oră ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

4 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

5 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

5 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

6 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

7 ore ago