Ziaristu' de terasă

Timişoreni, acum aveţi cu cine (nu) vota! Fostul puşcăriaş Dan Voiculescu o impune pe Maria Grapini pe lista PSD

Toate eforturile din ultima perioadă ale Mariei Grapini de-a demonstra că e o imensă româncă verde – dar nu mai verde decât Liviu Dragnea – şi extrem de proastă vorbitoare a limbii române – dar nu mai proastă decât Viorica Dăncilă – încep să-şi arate roadele. Toate istericalele anti-europene, toate fanatismele autohtoniste, toate luările de poziţii în favoarea borfaşilor şi împotriva Justiţiei şi statului de drept, „greşeala” la numărarea voturilor pro Kovesi sunt tot mai aproape de-a fi recompensate. Astfel, tot mai multe surse din PSD susţin că Maria Grapini va primi un loc eligibil pe lista acestui partid pentru alegerile europene din 26 mai.
Mai mult, chiar un ziarist foarte apropiat de PSD, Victor Ciutacu, a dezvăluit zilele trecute că jocurile sunt făcute. Adică fostul puşcăriaş Dan Voiculescu i-a impus viitorului puşcăriaş (dacă ar mai funcţiona justiţia în România ) Liviu Dragnea să pună pe listele partidului trei persoane. Este vorba de Chris Terheş, Carmen Avram şi Maria Grapinji. Primul este un popă greco-catolic (ce se mai răsucesc în morminte cardinalii Iuliu Hossu, Alexandru Todea şi alţi martiri uniţi anti-comunişti!), prieten al Antenei 3 şi mare adversar al DNA. Terheş are o organizaţie în SUA al cărui singur membru este şi se află în competiţie cu Luju.ro la depus plângeri penale la Secţia Specială PSD (Adina Florea) împotriva tuturor adevăraţilor apărători ai statului de drept. A doua este angajată Antena 3 şi soţia lui Adrian Ursu, mâna dreaptă a „Varanului” în televiziune. Iar Maria Grapini este… Maria Grapini
Adică aceeaşi luptătoare cu „statul paralel” care declara exact cu un an în urmă, pe 28 martie 2018, următoarele: „Aș putea, din punct de vedere al energiei, să continui la Bruxelles, însă candidatura mea depinde de procentul de 5% pe care ar trebui să-l obțină PPU. Nu plec în alt partid și șansa de a mai fi în PE este un procent de 5%.”. Ei bine, procentul PPU, partidul lui Dan Voiculescu, nu doar că nu se apropie de 5%, dar nici măcar de 0,005%. Astfel că fanatica eroină a luptei cu Soros e pe cale să nu-şi mai ţină promisiunea de-a nu pleca în alt partid. E adevărat însă că nu e primul politician care una spune şi alta face.
Altfel, în mod cert prezenţa Mariei Grapini pe lista PSD îi va ferici la maxim pe liderii locali ai formaţiunii social-democrate. Şi asta având în vedere gradul imens de încredere de care se bucură Grapini în Timişoara (sic!). Într-o filială plină de frământări şi lupte interne doar Maria Grapini le mai lipsea PSD-iştilor locali. Pe post de bomboană pe colivă. Cât despre timişoreni, abia acum au într-adevăr cu cine (nu) vota!

Share
Published by
Ziaristul de (pe) terasa

Recent Posts

Nouă persoane intră în cursa pentru fotoliul de primar al Timișoarei

Cursa electorală pentru desemnarea noului primar al Timișoarei se va da între nouă candidați. Pentru…

4 ore ago

Susţinut şi de PSD, Dan Vatriş (PNL) şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al comunei Jebel

Primarul PNL al comunei Jebel, Dan Vatriş, şi-a depus candidatura pentru un nou mandat în…

8 ore ago

CSU Politehnica Timișoara, trei medalii la Campionatul național de floretă tineret

Politehnica Timișoara a cucerit trei medalii la Campionatul Național de floretă, tineret. Ingrid Miti Bikfalvi…

8 ore ago

Se pregătește cea mai nouă ediție a Ezoteric Fest

Expo Timișoara Internațional în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie si Agricultură Timiș vor organiza…

8 ore ago

Studiul de prefezabilitate al sălii polivalente de la Timișoara este aproape gata

Acum, că problema stadionului nou al Timișoarei a fost ”rezolvată”, viceprimarul orașului abordează cel de-al…

8 ore ago

Poate începe noul vot pentru bugetarea participativă, regulamentul a fost aprobat

Timișoara va avea și în acest an bugetare participativă, cetățenii urmând să decidă direct unde…

8 ore ago