Sport

ACS Poli încă mai speră să se salveze după victoria contra rivalei locale, ASU Politehnica

Nu a fost un meci spectaculos, şi nici nu avea cum să fie. A fost însă un meci al ambiţiei şi dăruirii, câştigat în cele din urmă de formaţia care este susţinută mai mult pe interent, decât la faţa locului. ASU a ratat o şansă imensă de a trimite ACS în Liga 3 şi acum tremură şi ea pentru a se salva de la retrogradare.

ACS Poli, victorie cu ASU Politehnica

Oricum, după un meci intens şi spectaculos ca Universitatea Cluj – Ripensia, e greu să îţi găseşti cuvintele după ASU Politehnica – ACS Poli, o partidă în care doar s-a încercat să se joace fotbal. Ocaziile s-au numărat pe degetele unei singure mâine, iar ideea de calitate a jocului prestat a lipsit cu desăvârşire.

După un început cu multă tatonare, ASU a avut prima ocazie în minutul 17 prin Cristi Ene, care a tras în plasa laterală, apoi oaspeţii au fost periuculoşi prin Chemin. Până la pauză, ambele echipe au avut jumătăţi de ocazii, dar la vestiare s-a intrat cu scorul logic de 0-0.

Bedea, respectiv Bădăuţă au avut primele ocazii din partea secundă, apoi Sorel Chemin a deschis scorul cu un şut frumos, în vinclu, în minutul 54, 0-1. Din acel moment, ASU a preluat iniţiativa, dar nu a găsit drumul spre gol. Ignea, Ursu şi Manea puteau aduce un punct gazdelor, dar mingea nu a intrat în poartă, în timp ce Golda putea rezolva partida mai devreme, însă nu a făcut-o apoi a văzut cartonaşul roşu. S-a terminat 0-1, iar ACS a urcat pe locul 18, cu 26 de puncte, nouă mai puţine decât are Energeticianul, prima deasupra liniei. ASU rămâne la 38, dar trebuie să mai joace şi fotbal pentru a scăpa de retrogradare. Echipa rămâne în spate, fanii întotdeauna în faţă, dar se pare că acest lucru nu e destul…

ASU Politehnica: Murariu – C. Jurj (Alin Manea 61′), Scutaru, Mera (cpt), Cherecheş – Bg. Vasile (I. Plămadă 75′), Mih. Ene (Vidrăsan 65′), Bedea – Oct. Ursu, A. Ignea – Cr. Ene. Antrenor: Cosmin Petruescu.

ACS Poli: D. Moldovan – Ţîgîrlaş, Paramatti (cpt), Uyi, Vl. Olteanu – D. Munteanu, D. Codrea – Buzan, Chemin (Golda 71′), Calugher (Ant. Manolache 79′) – Bădăuţă (Sidorenco 61′). Antrenor: Valeriu Răchită. Eliminat: Denis Golda 82′ (roşu direct)

 

 

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

5 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

9 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

9 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

10 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

10 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

11 ore ago