Sport

Ce bătaie le-am dat! Poli a umilit CSM Bucureşti

Meci cu final neaşteptat. Dacă pe hârtie CSM era favorită, cu atât mai mult pentru a-şi asigura locul secund şi a intra în play-off cu maxim de punctaj, pe teren a existat o singură echipă: Poli.

În ultima etapă a sezonului regulat, trupa lui Pero Milosevic a dat efectiv de pământ cu un adversar puternic pe care l-a „subordonat”. A fost o primă repriză cu multe intervenții ale portarului Cristi Tcaciuc, mai ales în startul și în finalul intervalului. Postul de portar a fost excelent acoperit și prin intrarea la o aruncare de la 7 metri a lui Ludovic Varo, care a apărat execuția oaspeților. Meciul a fost întrerupt minute bune, pentru ca Alexandar Tioumentsev să primească îngrijiri medicale, după un fault la care jucătorul timișorenilor Vuk Milosevic a fost eliminat temporar. În repriza a doua a continuat spectacolul intervențiilor pentru Tcaciuc, inclusiv un 7 metri apărat. Pe atac, Politehnica s-a desprins până la 10 goluri. Bănăţenii şi-au permis şi aeriene pentru a întregi spectacolul total pe care l-au făcut.

S-a terminat 27-17 (9-7) pentru bănăţeni, care încheie campionatul pe locul 7, dar potrivit noului sistem, se va reîntâlni cu CSM în play-off, deoarece bucureştenii au terminat pe 3, Dinamo impunându-se la Baia Mare şi adjudecându-şi locul secund.

Marcatorii Timișoarei au fost: Pribanic 6, Marjanovic 5, Dragas 5, Sadoveac 3, Fenici 2, Cîmpan 2, Orbovic 2, Milosevic 1, Păiuș 1. La CSM București, principalii marcatori au fost Vrazalic, Ramba și Bera cu câte 3 goluri.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

3 minute ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

3 minute ago

Sărbătoarea Floriilor 2024! Tradiţii şi obiceiuri

Credincioşii ortodocşi şi greco-catolici sărbătoresc astăzi Intrarea Domnului în Ierusalim sau Floriile. Sărbătoarea Floriilor deschide…

16 minute ago

Biea, victorie uşoară la gala de la Timişoara

Nici nu prea a apucat să transpire. Timişoreanul Flavius Biea a obținut o victorie clară…

24 de minute ago

Resetarea la Poli

Scriam nu demult că „proiectul Poli” la fotbal nu mișcă nici măcar în campanile electorală,…

O oră ago

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

14 ore ago