Sport

Înfrângere la Bucureşti. Poli pierde şanse mari de a lupta pentru o medalie

Etapa a III-a din play-off a fost cu multe patimi pentru SCM Poli Timişoara. Handbaliştii violeţi au pierdut şanse importante de-a se mai lupta la locul 2 în grupă, echivalentul unei finale mici, după ce au fost învinşi la Bucureşti, de CSM, 22-25 (7-12). Bucureştenii au jucat foarte dur, au avut şi doi eliminaţi, dar şi-au atins scopul, profitând şi de faptul că violeţii nu au profitat de minutele în superioritate.

Dacă în urmă cu câteva săptămâni Poli învingea acasă la 10 puncte, acum lucrurile au stat altfel. Fără Sadoveac şi întâlnind o echipă agresivă şi ambiţioasă, trupa viola a trebuit să se recunoască învinsă. Meci cu multe durități din partea gazdelor, unele dintre ele nesancționate de arbitrii întâlnirii. Militaru a fost ”campionul” loviturilor: asupra lui Șania în prima parte și asupra lui Fenici în cea de-a doua. Abia la aruncarea de la 7 metri a lui Sajad Esteki în figura lui Cristi Tcaciuc a fost scos cartonașul roșu, deși anterior au mai fost și alte intervenții ce puteau fi sancționate mai aspru. O altă pierdere din joc a fost și accidentarea lui Dragas, la primul și singurul gol marcat în startul întâlnirii.

Evoluția scorului a fost favorabilă bucureștenilor, care s-au desprins la o diferență maximă de 7 goluri în prima repriză, 10-3. În al doilea mitan, Politehnica s-a apropiat la 4 goluri în câteva rânduri și chiar la 3 ”lungimi” atunci când mai erau aproximativ trei minute de joc, însă soarta partidei fusese deja jucată.
Marcatorii Politehnicii: Pribanic 5, Fenici 5, Marjanovic 4, Milosevic 3, Orbovic 2, Dragas 1, Cîmpan 1, Șania 1. La CSM, cele mai multe goluri le-au înscris Georgievski 5 și Allahkaram Esteki 4.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Prefectul Mihai Ritivoiu îi răspunde lui Alin Nica, pe tema procesului cu CJT: ”Disperare fantastică? O fi, dar nu la mine”

La câteva ore de la declarațiile de presă ale lui Alin Nica, pe tema procesului…

12 ore ago

Dominic Fritz și Alin Nica și-au depus candidaturile la funcția de primar al Timișoarei și președinte al Consiliului Județean Timiș

Alianța Timișoara Unită, care îl susține pe Dominic Fritz la Primăria Timișoara, respectiv Alianța Dreapta…

13 ore ago

Dominic Fritz are carte nouă de rezidență permanentă în Timișoara

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a primit o carte de rezident din partea autorităților române și…

14 ore ago

Jurnal de campanie (8). Patologia minciunii. Robu minte de îngheaţă apele chiar şi atunci când minciuna e de prisos

Fostul primar Nicolae Robu minte cu o debordantă naturaleţe chiar şi atunci când minciuna este…

16 ore ago

Președintele CJT acuză “Prefectura PSD” că tergiversează procesul fondurilor bugetare de echilibrare, în scop politic

Alin Nica, președintele CJT, acuză Prefectura Timiș că tergiversează procesul în care a contestat modul…

17 ore ago