Politica

Nicolae Robu, pe urmele lui Pristanda. Şase primari PNL plecaţi în SUA au devenit peste noapte 12

Lipsa a peste 25 de primari la evenimentul de lansare a candidaţilor PNL la alegerile europarlamentare a apărut din cauza unei plecări în grup în Statele Unite ale Americii, la cursuri de pregătire, din cauza urgenţelor ortopedice sau… din motive necunoscute, afirmă preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu. De fapt, în SUA sunt plecaţi şase primari în această perioadă, iar nu 12. Probabil Robu le-a numărat… doar picioarele.

Întrebat unde au fost plecaţi primarii absenţi la marea adunare electorală a PNL de la finalul săptămânii trecute, Nicolae Robu a numărat precum Pristanda steagurile.

„Doisprezece erau în Statele Unite plecați. Ei aveau demult programat, în State nu te duci așa, că te-ai trezit dimineața și îți vine ideea să pleci în Statele Unite, îți iei ceva în buzunar și ai plecat. Deci, era demult, nu se știa că vom avea noi această acțiune, nu are nicio legătură. Câțiva sunt la niște cursuri de perfecționare, tot așa, care sunt demult programate pentru perioada asta. Și domnul primar de Făget, domnul Marcel Avram, chiar are o problemă ortopedică, dar am vorbit cu dânsul, am comunicat, a avut reprezentanți din organizație prezenți la miting, dânsul nu a putut veni din acest motiv. Iar alții, nu știu câți, nu au vrut să vină. În fine nu vreau să vorbesc despre asta. În ceea ce mă privește, nu cred că au noi supărări, au aceleaşi supărări de la alegerile locale”, a declarat Robu.

De fapt, în Statele Unite au fost plecaţi în această perioadă doar şase primari, iar nu 12 cum a anunţat Robu. El insistă că energiile partidului trebuie călăuzite spre o imagine bună a partidului, nicidecum pentru dispute interne.

„Aceste alegeri nu se câștigă certându-ne între noi, aceste alegeri se câştigă cu multă muncă și cu o imagine publică de partid serios, care nu se irosește în dispute interne. Energiile trebuie să le irosim pentru binele public, nicidecum pentru lupte între noi. Eu nu am de dus lupte interne cu absolute nimeni. Eu lupt cu PSD aproape zi de zi”, a mai spus preşedintele PNL Timiş.

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

Trafic închis, în această săptămână, pe strada Răsăritului

Societatea de Drumuri Municipale (SDM) transmite că că pe Str. Răsăritului (tronson cuprins între Str.…

4 minute ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 13 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 13.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

30 de minute ago

Un Clumber Spaniel a câștigat trei dintre cele patru expoziții internaționale organizate la Timișoara

Vedeta incontestabilă a seriei de expoziții chinologice care au avut loc, în acest weekend la…

11 ore ago

Seria interminabilă de înfrângeri ale fetelor de la Poli continuă

9 înfrângeri la rând în campionat! Echipa feminină a Politehnicii a ratat şansa titlului, care…

16 ore ago

Amenajarea zonei în care au fost demolate cluburile ilegale, pe ultima sută de metri/Foto

Lucrările de amenajare a spațiului verde de pe malul Begăi, pe bulevardul Vasile Pârvan, au…

18 ore ago

La Timișoara va avea loc cea de a treia ediție a conferinței Women in Data Science

Miercuri, 15 mai, la Institutul de Cercetări Avansate de Mediu al Universității de Vest din…

19 ore ago