Politica

Campanie electorală marca Liviu Dragnea. Pensia, la pachet cu materiale de propagandă PSD

Nu e glumă de 1 aprilie. Începând de luni, pensionarii au primit pe lângă pensia cuvenită, materiale de propagandă PSD. Din acestea, pensionarii află că PNL va opri toate ajutoarele pentru pensionari şi alte multe monstruozităţi, în timp ce PSD se luptă pentru România. PSD a mai făcut acelaşi gen de campanie prin Poşta Română la prezidenţialele din 2014. Şi nu prea le-a folosit.

Pensionarii care şi-au primit luni retribuţiile lunare au obsrervat cu mare mirare că, alături de bani, li s-a oferit şi mai multe materiale de propagandă ale PSD. Informaţia a apărut şi în presă, dar şi într-o postare a deputatului PNL Gigel Ştirbu. Reprezentanții Poștei Române au confirmat pentru G4Media.ro că există un contract de promovare cu PSD pentru alegerile europarlamentare din acest an, în valoare de 925.000 de lei, încheiat prin serviciul Postmesager Plus. ”Poşta Română distribuie materialele de promovare PSD pentru alegerile europarlamentare din acest an, pe baza unui CONTRACT COMERCIAL PLĂTIT. Modalitatea de distribuţie este stipulată în contractul dintre părţi şi este specifică serviciului POSTMESAGER PLUS. Valoarea contractului este de 925.000 lei care au fost deja virați companie” a transmis Poșta Română la solicitarea G4Media.ro.

În ziarul de propagandă se afirmă că PNL vrea reducerea salariului minim pe economie, că vrea să oprească toate ajutoarele către pensionari, pentru bolnavii de cancer si alte categorii vulnerabile. Culmea, se arată că PNL a votat împotriva majorării alocaţiilor pentru copii, deşi chiar liberalii au propus acest lucru, iar PSD sa opus. De altzfel, prin vocea lui Ludovic Orban, PNL a anunţat că va da în judecată PSD. „Vom da în judecată PSD pentru o mizerie inimaginabilă pe care a comis-o folosind Poşta Română”, a anunţat Orban la finalul Biroului Executiv al PNL. De asemenea, liderul PNL a vorbit despre ”transformarea Poştei Române într-o filială a PSD”.
PSD nu se află la primul demers de acest gen. În timpul campaniei prezidențiale din 2014, Poșta Română a împărțit pensionarilor pliante electorale PSD cu mesajul ”Klaus Iohannis vrea să îți taie pensia”. Mizeria nu le- folosit însă prea mult PSD-iştilor atunci.

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

4 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

4 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

4 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

5 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

6 ore ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

6 ore ago