Opinii

26 mai 2019 – adevărata Revoluţie a bunului simţ. Românii au învins hoţia şi prostia

„Să meargă la vot, nu la proteste. Noi avem suţinerea poporului!”, clamau liderii PSD atunci când românii ieşeau în stradă să protesteze împotriva grupului infracţional care a confiscat puterea în România. Şi românii le-au făcut pe plac, amintind încă o dată de vechea vorbă populară: „Ai grijă ce-ţi doreşti.” Şi au făcut-o parcă precum niciodată. Au măturat pur şi simplu alianţa infracţională PSD-ALDE-Antena3, care împreună cumulează sub 30% din voturile românilor. (Spun şi Antena 3, fiindcă Dan Voiculescu şi-a impus trei oameni în primii şase de pe lista PSD.)

Dincolo de o adevărată revoluţie a votului, a bunului simţ, votul din istorica zi de 26 mai 2019 a dovedit că românii nu sunt un popor de infractori, aşa cum au crezut despre ei cei din PSD-ALDE-Antena 3. De asemenea, românii au arătat că sunt pro-europeni.
PSD şi ALDE au cules exact ceea ce au semănat în doi ani de guvernare. Adică un asalt continuu împotriva Justiţiei şi a statului de drept. Au fost avocaţii infractorilor, au făcut legi numai şi numai pentru borfaşi şi au eliberat peste zece mii de criminali, violatori şi tâlhari din puşcării.

Şi dacă asta n-a fost de ajuns, în nemărginita lor prostie – ai nevoie şi de consultanţi evrei pentru acest lucru – au venit şi cu un discurs populist şi anti-european. Cât de idioţi pot să fie, astfel încât principalii comuncatori ai PSD în ultima perioadă au ajuns siniştrii Codrin Ştefănescu şi Cătălion Mitralieră. Evident, toate aceste lucruri au stârnit şi mai mult „valul” anti-infracţional. Pe modelul brevetat de Ceauşescu pe 21 decembrie 1989, cei din PSD şi ALDE au crezut că-i poate cumpăra pe români cu nişte salarii umflate artficial, distrugând însă macrostabilitatea economică.
Dincolo de înfrângerea categorică a PSD, vestea extraordinară a alegerilor de ieri este faptul că ALDE nu a trecut pragul electoral, că un personaj găunos precum Norica Nicolai nu va mai ajunge la Bruxelles. Adică încă un lucru de bun simţ şi un motiv de umplut paharele cu şampanie.

Rezultatul de ieri aduce însă un miros proaspăt şi în privinţa Justiţiei. S-a dovedit că românii nu vor ceea ce şi-au dorit PSD, ALDE, Antena3. Lupta anti-corupţie trebuie să renască. Instituţii aflate în slujba PSD, precum Secţia Specială şi Inspecţia Judiciară trebuie reevaluate. Curtea Constituţională e obligată acum să judece după litera şi spiritul Constituţiei şi nu după ordinele primite de la infractori. Şi mai sunt instituţii care ar trebui să fie independente, dar s-au transformat în purtătoare de cuvânt ale PSD: CNA, Avocatul Poporului, Radio România, TVR etc. etc. Pe scurt, românii au votat pe 26 mai pentru restartarea unei societăţi în care aerul era tot mai greu de respirat.

Cât despre învingătorii zilei de ieri, evident că ei se numesc, în ordine, Klaus Iohannis, USR-PLUS, PNL. Dar peste tot a învins România!

Share
Published by
Ino Ardelean

Recent Posts

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

6 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

7 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

12 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

13 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

13 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

15 ore ago