Opinii

Dacă românii au votat să scape de Dragnea, timişorenii au votat să plece Robu

Liviu Dragnea şi Nicolae Robu. Am scris de nenumărate ori de asemănările incredibile dintre cele două personaje. Amândoi sunt autosuficienţi, aroganţi, narcisişti, megalomani. Unul se crede providenţial pentru români, al doilea pentru timişoreni. Tocmai de aceea, Dragnea a tratat România ca pe Teleormanul natal, iar Robu Timişoara ca pe moşia sa. La amândoi promovarea în funcţii se face pe bază de slugărnicie. Astfel s-a ajuns ca Guvernul României să fie ocupat de tot felul de idioţi, iar PNL Timiş şi Primăria Timişoara de o droaie de trepăduşi şi ţuţări de-o incompetenţă feroce.

Nicolae Robu

Dacă la vreunul din jurul lor i se îndrepta coloana vertebrală, imediat era zburat. Amândoi au crezut că promsiunile şi minciunile pot ţine loc de realizări. Şi asemănările merg până la detalii. Principalul confident al lui Dragnea este un fost PRM-ist, Codrin Ştefănescu, al lui Robu, tot un fost PRM-ist, Ionuţ Nasleu.

Ziua de 26 mai i-a adus din nou alături, amândoi fiind drastic penalizaţi la vot. Dragnea de români, Robu de timişoreni. Culmea coincidenţei, PSD la nivel naţional şi PNL în Timişoara au avut aproximativ aceleaşi procente: în jur de 23%. Dragnea nu va mai putea să ne explice acest eşec colosal, urmând să aibă ceva treabă pe la Rahova.

Sunt curios însă pe cine va da acum vina Robu pentru scorul catastrofal pe Timişoara. Prognozând cu ceva timp în urmă victoria USR-PLUS în Timişoara, semnalam imensa stupizenie a lui Robu de-a desconsidera la modul halucinant USR, catalogându-l ca un partid de mâna a doua”. Ei bine, tâmpiţii”, sataniştii”, veleitarii”, cei de mâna a doua” (câteva dintre etichetele puse de Robu pe USR) l-au umilit în Timişoara. Cum Robu nu-şi asumă niciodată vreun eşec, chiar e foarte interesant cum va explica şi acum umilinţa suferită. Haterii”, statul paralel”, timişorenii fără inimă”?

Dacă ar fi câştigat ştiam clar că e vorba de votul dat de timişoreni pentru marile sale perfomanţe din administraţie. Pe care doar Robu le vede. Dar aşa?

Share
Published by
Ziaristul de (pe) terasa

Recent Posts

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

37 de minute ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

O oră ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

6 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

7 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

8 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

9 ore ago