Timp liber

deBanat.ro te trimite la DISKOteka! Ultimele noutăţi privind festivalul

Mai sunt puține zile până când va începe Diskoteka! Festivalul Diskoteka este un show care va avea loc timp de trei zile, începând din 31 mai, pe stadionul „Dan Păltinișanu” din Timișoara. deBanat.ro în parteneriat cu DISKOteka Festival oferă 20 de invitaţii pentru cele trei zile de distracţie.

Festivalul Diskoteka

Din 31 mai, la Timișoara începe Diskoteka. Trei zile cu artiști care mai de care, ce au făcut să vibreze anii 90 și pe cei care-i ascultau atunci cu nesaț. Fani care aveau abțibilde cu ei, casete și postere de prin reviste venite de la sârbi, unguri sau din Germania. Acum, acești artiști vin la Timișoara, iar show-ul de pe stadionul „Dan Păltinișanu” promite momente memorabile. Cel mai mare festival din Europa dedicat muzicii anilor ’80 și ’90, se va desfășura între 31 mai și 2 iunie 2019 în Timișoara și va reuni peste 50 de artiști printre care Modern Talking, Ace of Base, CC Catch, Alphaville, Sandra, Nana, Haddaway sau East 17.

Pe parcursul celor 3 zile de festival (31 mai, 1 și 2 iunie), vocile hiturilor care au definit muzica de dans din perioada anilor ’80 și ’90 vor transforma stadionul „Dan Păltinișanu” în cea mai mare discotecă în aer liber din lume printr-un maraton concertistic impresionant desfășurat pe cinci scene. Peste 50 de artiști, care au lansat pe bandă succese muzicale ce se dovedesc și astăzi la fel de actuale, precum No Mercy, Sabrina, LayZee AKA Mr President, Captain Jack, Modern Talking, Ace of Base, Dr Alban, CC Catch, Sandra, Boney M, Ricchi e Poveri, Haddaway, East 17, Alphaville, Nana, Admiral C4C, în marea lor parte în premieră în România.

„Totul este în linie dreaptă. Programul începe de la ora 12.00, în afară de scena principală, care e pe centrul stadionului, care va avea forma unui casetofon, mai sunt scene adiacente. Pe site (https://diskoteka.ro/ro/ ) se află un program precis al evenimentului. Printre cei care vor cânta live pe scenă sunt Cristi Minculescu, Compact, Nick de la N&D, va fi prezent și Octavian Ursulescu, prezentatorul, vom avea momente în memoria lui Dan Spătaru, Mădălina Manole și Laura Stoica, Michael Jackson, Freddie Mercury și Prince. Toți artiștii vor fi premiați pentru activitatea lor, după ce vor concerta. O să trecem prin tot ce a fost HIT în acei ani. Ultimii doi artiști din program vor face recitaluri live în fiecare seară, sută la sută, cu instrumente, cu tot. În rest, artiștii vor cânta două, trei, patru, șase opt hituri, câte hituri a avut fiecare, publicul va trece prin toată muzica anilor 80-90”, a declarat pentru deBanat.ro organizatorul evenimentului Dan Măciucă.

Încă se mai pot achiziționa bilete. 28.300 de spectatori și-au cumpărat deja, printre care și Gheorghe Hagi, Dan Alexa și alte vedete. Puteți cumpăra bilete și voi de aici sau din locația cu sigla Diskoteka din centrul Timișoarei – vizavi de Catedrala Mitropolitană.

Vestea bună este că anul viitor festivalul Diskoteka va avea loc tot la Timișoara, iar 20 de artiști vor concerta în urbea de pe Bega și în 2020. Informația a fost făcută publică în premieră de organizatorul festivalului Dan Măciucă pentru deBanat.ro.

„Ediția din 2020 va fi tot la Timișoara, vor fi 20 de artiști. Avem deja semnate precontracte cu UB 40, Toto Cutugno, Al Bano, Dj Bobo, Blue System, Fun Factory, Coolio”, a declarat Dan Măciucă, organizatorul evenimentului.

DeBanat, în parteneriat cu DISKOteka Festival, oferă 20 de invitații. Cum puteți intra în posesia lor? Intrați pe pagina noastră de Facebook și faceți cunoscut acest articol prin distribuirea lui. Din rândul celor care au dat share la articol vor fi selectați, prin extragere online, cei 20 de câștigători. Extragerea se va efectua pe 23 mai 2019.

Atenție! Concursul nu este in niciun fel sponsorizat, aprobat, administrat sau asociat cu Facebook.

Share
Published by
Cristina Tomescu

Recent Posts

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

16 minute ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

O oră ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

O oră ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

3 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

4 ore ago

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

4 ore ago