Politica

Recomandare de la Pro România: Domnul Boldea să-şi plimbe nepoţeii împreună cu prietenul Bojin

Pro România recomandă unor politicieni în etate că ar fi bine să treacă la plimbat şi îngrijit nepoţei şi să lase locul unora mai tineri. Şefii organizaţiei Timiş au anunţat că perioada transferurilor spectaculoase la noul partid este pe final, printre ultimii sosiţi fiind primarul din Orţişoara, Aleodor Sobolu.

Titu Bojin

 

„Vot de blam PSD. O astfel de situaţie nu le va permite colegilor mei să câştige niciun mandat. Mai mult decât atât, se vorbeşte foarte mult şi trebuia să fie pe ordinea de zi, se pare că votul în două tururi va trece. Şi atunci le va fi foarte greu primarilor PSD să îşi câştige mandatul. Să rămână în PSD, dar nu e nicio problemă, ei pot să îşi asume acest lucru, fiecare poate să încerce, nu avem niciun fel de problemă. Dar asta nu înseamnă că spre Pro România poate să vină toată lumea. Suntem la momentul la care ne-am luat bacalaureatul, cu redistribuirea avem peste şase (n.r. procentedin voturi). Vreau ca toţi cei care vor să vină către noi să o facă în viitorul apropiat, vom începe o constr sănătoasă. m+am sfătuit cu colegul meu Nelu Birău, acolo unde ne-m constituit organizaţiile v om merge pe oamenii noştri, indiferent dacă unii mai vor să vină spre noi. Perioada transferurilor s-a cam încheiat la Pro România”, a declarat Adrian Pau.

Deputatul de Timiş a admis că pentru partid colegul său de la ALDE Timiș, Marian Cucşa, ar fi un target interesant, dar şi că sunt anumiţi politicieni care ar trebui să devină istorie: „Îl aşteptăm cu drag, Marian e un tânăr care a făcut primii paşi în prolitica românească, e unul dintre membrii cei mai vocali ai comisiei SRI, dar a văzut că organizarea înseamnă un pic altceva. În jurul nostru pot veni astfel de persoane, dar cred că sunt alte persoane care  ar trebui să meargă să îşi îngrijească nepoţii şi să facă ce au de făcut, dar să ne lase şi să mergem un pic spre generaţia tânără. Nu că suntem mai curtaţi acum, ci primarii (n.r. de la PSD) au înţeles că noi suntem singura lor viitor. Domnul Aleodor Sobolu (n.r. primar Orţişoara) se va alătura echipei Pro”, a subliniat Pau.

El recunoaşte că la nivelul marilor oraşe mai trebuie lucrat la popularitatea şi reprezentarea Pro România, dar că primarii PSD pot să se alăture proiectului. Întrebat dacă primarul de Lugoj, Francisc Boldea, PSD-ist, ar putea ajunge la Pro România, reprezentantul Pro România i-a recomandat că ar fi mai bine să se ocupe şi el de nepoţei, alături de prietenul său Titu Bojin, un alt fost PSD-ist cu state vechi.

„Am avut scor bun la Lugoj, peste şapte Procente(….) Domnul Boldea are nepoţi! Şi să ştiţi că nimic nu e mai plăcut şi mai frumos în viaţă decât să ai grijă de nepoţii tăi. Şi asta v-o spun de la părinţii mei, şi am convingerea că şi domnul Boldea îşi doreşte să aibă grijă de nepoţii lui. Poate îi duce la Spa! Dânsul mai e şi prieten bun cu domnul Bojin (n.r. Titu Bojin) şi poate îşi plimbă nepoţii împreună”, a încheiat Adrian Pau.

 

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Nouă persoane intră în cursa pentru fotoliul de primar al Timișoarei

Cursa electorală pentru desemnarea noului primar al Timișoarei se va da între nouă candidați. Pentru…

3 ore ago

Susţinut şi de PSD, Dan Vatriş (PNL) şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al comunei Jebel

Primarul PNL al comunei Jebel, Dan Vatriş, şi-a depus candidatura pentru un nou mandat în…

6 ore ago

CSU Politehnica Timișoara, trei medalii la Campionatul național de floretă tineret

Politehnica Timișoara a cucerit trei medalii la Campionatul Național de floretă, tineret. Ingrid Miti Bikfalvi…

6 ore ago

Se pregătește cea mai nouă ediție a Ezoteric Fest

Expo Timișoara Internațional în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie si Agricultură Timiș vor organiza…

7 ore ago

Studiul de prefezabilitate al sălii polivalente de la Timișoara este aproape gata

Acum, că problema stadionului nou al Timișoarei a fost ”rezolvată”, viceprimarul orașului abordează cel de-al…

7 ore ago

Poate începe noul vot pentru bugetarea participativă, regulamentul a fost aprobat

Timișoara va avea și în acest an bugetare participativă, cetățenii urmând să decidă direct unde…

7 ore ago