Afaceri

Un nou magazin a fost deschis la Iulius Mall Timişoara / FOTO

Principalul centru comercial din Timişoara, Iulius Mall, le oferă timişorenilor un nou magazin. Este vorba despre Teilor Fine Jewellery, un brand autohton de bijuterii sofisticate.

Iubitorii de podoabe realizate din metale și pietre prețioase vor găsi aici, bijuterii care se disting atât prin designul inovativ și finisajul excepțional, cât și prin jocul de culori oferit de pietrele prețioase, precum diamante și cristale. Segmentul dedicat verighetelor este caracterizat de piese realizate din aur, platină sau titan, puse în valoare prin linii fluide şi detalii perfecte, personalizate în funcție de orice preferințe.

Magazinul Teilor din Iulius Mall reunește colecții aparținând unor nume cu tradiție în realizarea bijuteriilor încrustate cu diamante și pietre prețioase: Hulchi Belluni, Antonellis, K di Kuore, Pesavento sau Talento. Compania Teilor a fost înfiinţată în 1998 de către o echipă de bijutieri experimentaţi şi deţine o rețea de peste 40 de locații.

Prima etapă a ansamblului mixt Iulius Town Timişoara, cunoscută alterior ca şi Openville, aflată în curs de finalizare, va include cea mai mare suprafață de retail din vestul țării, de 120.000 mp, 450 de magazine, noi branduri, un nou concept de cinema, cel mai mare centru de sănătate şi fitness din România, polul regional de business cu 100.000 mp de spaţii de birouri clasa A, săli de evenimente, restaurante şi cafenele tematice, un parc, un tunel auto şi aproximativ 4.070 de locuri de parcare.

Iulius Town Timișoara va reprezenta, la finalizarea primei sale etape, principala destinație de shopping și recreere din regiune, integrând cea mai mare suprafață de retail din această zonă, de 120.000 mp. Astfel, Iulius Mall Timișoara, parte a primului ansamblu mixt din vestul țării, propune clienților un portofoliu complet de branduri internaționale și noi concepte de magazine.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

40 de minute ago

SCM Poli îşi decide singură soarta. Meci important la Bucureşti

Liga Zimbrilor a ajuns la etapa a XXV-a, care programează pentru alb-violeți o deplasare în…

O oră ago

Competiție de bodybuilding în premieră în România, întâlniri cu Iepurașul, premii și distracție, toate la Iulius Town Timișoara

România găzduiește în acest weekend, 26 – 27 aprilie, Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness,…

3 ore ago

Timp de o lună, trafic închis pe două artere din Timişoara

În perioada 26.04.2024 – 25.05.2024, traficul rutier va fi închis, pentru executarea lucrărilor de întreținere…

4 ore ago

Primăria Timișoara vrea să mute canotorii la baza Agenției Naționale pentru Sport din Parcul Rozelor

Presat să găsească o locație pentru găzduirea canotorilor de la CSM Timișoara, după ce le-a…

14 ore ago

Primăria Timișoara reia demersul preluării rețelei de termoficare a orașului

Promovată în urmă cu ceva timp, dar lăsată deoparte din cauză că nu se putea…

15 ore ago