Administratie

Vreţi la Diskoteka, lăsaţi maşina pe unde puteţi, pe diferite străzi din oraş. La stadion nu prea aveţi loc..

Surpriză pentru timişorenii care încercau să ajungă în această dimineaţă înspre stadionul „Dan Păltinişanu”, oamenii nu erau lăsaţi de poliţişti să intre în zonă, aici fiind programat festivalul Diskoteka. Totodată, Primăria Timişoara a lansat un apel pentru valurile de cetăţeni aşteptaţi să vină la eveniment din afara oraşului, să îşi lase autoturismele în tot felul de zone de parcare şi de acolo să vină cu mijloacele de transport în comun.

Speriată că Timişoara va fi invadată de valuri de turişti melomani, dornici să ia parte la Diskoteka, Primăria Timişoara a lansat un apel public către aceştia să îşi lase autoturismele în alte zone din oraş decât stadionul „Dan Păltinişanu”, unde are loc evenimentul. Nu există niciun fel de alte parcări suplimentare organizate, ci direct pe străzi, oricum aglomerate, ca într-o zi de vineri.
Iar dacă tot vorbim de vineri, tot autorităţile au decis ca deja de dimineaţă să interzică accesul vehiculelor în zona stadionului, acolo unde are loc festivalul. „Acces interzis pe lângă Stadion Dan Păltinişanu-Banu Sport spre Judeţean. E o maşină a poliţiei care blochează accesul dinspre Podeanu spre Judeţean. Din cauza Discoteca Festival”, era anunţul postat de un utilizator al forumului Info Trafic de pe Facebook, cel adevărat nu cel inventat de primărie.
Revenind la spaima valului de turişti manifestată de municipalitate, celor mulţi nu li se recomandă decât anumite zone care s-ar preta pentru lăsat autovehiculele, fiind prezentate 36 de asemenea zone. Acestea sunt marcate şi pe o hartă realizată sub formă de poză, una imensă, pe care trebuie să cauţi cu lupa străzile din recomandările specialiştilor primăriei. De acolo oamenii ar fi trebuit să ia mijloace de transport în comun spre destinaţia Diskoteka. Suntem siguri că la faţa locului au fost instalate panouri de informare pentru turişti, cum să ajungă la stadion!
„Având în vedere că în acest weekend, în Timişoara, se organizează un eveniment care atrage foarte multă lume, Diskoteka Festival 2019, recomandăm evitarea de către șoferi a blocării traficului rutier, prin aglomerarea excesivă a zonei în care se desfășoară festivalul. În acest sens, ar fi oportună utilizarea parcărilor existente pe arterele de intrare/ieșire din oraș sau în zone de proximitate, precum şi transportul public. Indicații găsiți în harta din atașament”, transmite Serviciul Transport”, se arată într-un anunţ elaborat şi transmis public de Serviciul Transport al Primăriei Timişoara.
Dacă aveţi lupa necesară şi disponibilitatea să vă chinuiţi ochii pentru a căuta respectivele parcări recomandare, harta o puteţi găsi aici .

Conform acesteia, specialiştii au descoperit 36 de zone unde maşinile pot fi parcate.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Descoperă oferte avantajoase la biletele de avion cu eSky.ro

Adori să evadezi din cotidian și să explorezi lumea? Te-ai săturat să aștepți ore nesfârșite…

10 minute ago

Agresiune AUR împotriva lui Dominic Fritz în prima noapte de campanie. Candidatul AUR este omul echipei Robu-Simonis

În noaptea de 9 mai, un grup de membrii AUR a întrerupt evenimentul de lansare…

35 de minute ago

Comportare excelentă a României la Europeanul de fotbal destinat primarilor

Primarii din toată Europa s-au întâlnit la Liepzig unde nu s-au înfruntat în platforme electorale…

3 ore ago

SCM USV Timişoara, deplasare dificilă la Baia Mare

Etapa a IV-a din Liga de Rugby programează a doua deplasare a acestui sezon pentru…

4 ore ago

Timotion modifică, duminică, traseele unor mijloace de transport ale STPT

Duminică, 12 mai, în intervalul orar 08:30 - 14:00, va avea loc evenimentul sportiv “Timotion…

4 ore ago

Trafic închis, sâmbătă, pe strada Constantin Brăiloiu

Societatea de Drumuri Municipale (SDM) transmite că pe Str. Constantin Brăiloiu (tronson cuprins între Str.…

4 ore ago