Social

Cel mai bun Timotion de până acum! S-au strâns peste 470.000 lei pentru proiectele destinate comunității

Organizatorii califică festivalul alergării caritabile din Vestul țării ca „cel mai bun Timotion de până acum”. A fost și cea mai generoasă ediție a Timotion. În urbea de pe Bega, în 14 aprilie, a avut loc Timotion – locul unde s-a alergat și s-a donat pentru finanțarea a 20 de proiecte destinate comunității.

După alergarea și sărbătoarea din 14 aprilie, donațiile au continuat să se strângă timp de încă o lună. „Pentru prima dată în istoricul Timotion, am reușit să depășim targetul financiar total, suma finală înregistrată fiind 471.750 lei. Mulțumim tuturor celor care au donat pentru unul sau mai multe proiecte, mulțumim campionilor, vă mulțumim vouă, cei care ați alergat, promovat și susținut Timotion. A fost o super ediție, cu doi mari câștigători: comunitatea și beneficiarii celor 20 de proiecte înscrise”, transmit organizatorii.

Au fost înregistrate 1.700 donații, cu 122% mai mult față de ediția 2018; 1.500 de alergători au direcționat taxa de participare către unul dintre cele 20 proiecte comunitare, având astfel cu 1.313 mai mulți participanți față de anul trecut; Timotion V a cumulat 6.200 de contribuții, din însumarea tuturor donațiilor și taxelor de participare; 1.404 copii sub 12 ani au participat gratuit la Timotion V;
Jumătate dintre cele 20 de proiecte comunitare și-au depășit obiectivul financiar propus; 105 campioni au strâns 58% din totalul donațiilor. „Până anul viitor, la Timotion VI – 26 aprilie 2020, vă invităm să urmăriți cele 20 proiecte comunitare finanțate cu sprijinul vostru, iar noi vă ținem la curent cu noutăți pe pagina www.timotion.ro și https://www.facebook.com/timisoarasemisca/. Rapoartele despre fiecare proiect în parte vor fi publicate, ca și la edițiile precedente, pe pagina Fundației Comunitare Timișoara, în secțiunea ”Ce facem””, transmit organizatorii.
Timotion este organizat de Fundația Comunitară Timișoara și Clubul Sportiv Alergotura.

Share
Published by
Dana Popa

Recent Posts

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

2 ore ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

2 ore ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

9 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

9 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

9 ore ago

SCM Timişoara, la ultimul meci pe teren propriu în acest sezon

Baschetbaliștii bănăţeni înfrunta CS Vâlcea 1924, mâine (marți, 7 mai), la ora 18.00, la sala…

11 ore ago