Sport

Întăriri prin tinerii din zonă. ASU Politehnica nu are probleme la regula U20

Cum, din sezonul viitor, echipele din Liga a II-a vor fi obligate să folosească doi jucători U20 (în loc de trei U22), Politehnica a rezolvat azi trei transferuri. Este vorba despre Dragoș Coroiu (mijlocaș defensiv sau stoper), Adrian Lazăr (mijlocaș central) și Răzvan Pițigoi (vârf de atac).

ASU Politehnica nu are probleme la regula U20

Toți sunt născuți în anul 2000 (la 29 iulie, 13 ianuarie, respectiv 21 iunie), și au stabilit înțelegeri pe trei ani cu gruparea studenților și provin de la Centrul Național de Pregătire Timișoara, unitatea juvenilă de elită pe care alb-violeții au întâlnit-o deseori, în sezonul recent încheiat, în partide amicale. De la Centrul Național de Pregătire, Politehnica i-a mai transferat pe fundașul dreapta Jurj (în toamna anului trecut) și pe mijlocașul central Trip (în iarnă).

Reamintim, primul transfer al alb-violeților din această vară a fost Sabin Lupu, jucător născut la 14 martie 1993, la Fratoștița (jud. Dolj). Acesta a fost junior la Universitatea Craiova, iar la seniori a evoluat pentru Pandurii II, FC Caransebeş, FC Cisnădie, în 2016 ajungând la Gaz Metan Mediaş. Pentru găzari” are și meciuri în Liga I, în sezonul 2016/17. A trecut apoi la FC Hermannstadt Sibiu, cu care, în vara anului trecut, a promovat în D1 și a fost finalist al Cupei României (nu a evoluat în finală). Imediat după aceea, s-a transferat la FCU Craiova, în Liga a III-a, iar în iarna acestui an a fost împrumutat la CSO Filiaşi, în același eșalon. Postul său de bază este cel de mijlocaș stânga și a semnat cu Politehnica Timișoara pe doi ani.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

3 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

3 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

3 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

4 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

5 ore ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

5 ore ago