Diverse

Ionel Marcel Lepa, criminalul polițistului Cristian Amariei, s-a sinucis. Poziția Penitenciarului Timișoara

Criminalul polițistului Cristian Amariei de la Recaș, Ionel Marcel Lepa, a fost găsit în această dimineață în penitenciar, fără suflare. Asasinul s-a sinucis, fiind găsit spânzurat în jurul orei 6.40, în camera de arest de la Penitenciarul Timișoara. Un echipaj medical a constatat decesul.

Vă reamintim, Ionel Marcel Lepa, care era dat în urmărire internațională, a tras cu pistolul către agentul Amariei, la nivelul gâtului și al pieptului, iar gloanțele l-au răpus pe polițistul în vârstă de 43 de ani. După zeci de ore de urmărire, criminalul a fost prins de agenții SIAS la Remetea Mare, în casa unei cunoștințe. După ce a fost operat la Spitalul Municipal Timișoara, Marcel Lepa a fost introdus după gratii și arestat preventiv pentru 30 de zile.

În timpul audierilor, criminalul a susținut că nu a vrut să-l ucidă pe polițist, ci să tragă cu pistolul la nivelul picioarelor. Ionel Marcel Lepa se afla singur în celulă, la Penitenciarul Timișoara, aflat pe strada Popa Șapcă. În această dimineață angajații l-au găsit spânzurat în baia celulei. De altfel, Penitenciarul Timișoara a emis un comunicat de presă. Medicii SMURD au încercat să-l resusciteze, însă au declarat decesul în jurul orei 7.15.

Luni, 10.06.2019, în jurul orei 06.30, personalul medical al Penitenciarului Timișoara a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unui deținut care a săvârșit un act de suicid prin spânzurare în grupul sanitar al camerei de deținere. Concomitent aplicării manevrelor de resuscitare, a fost solicitat Serviciul unic de urgență 112. În ciuda eforturilor depuse de membrii echipajului SMURD, aceștia au constatat decesul la ora 7.15. În conformitate cu procedurile legale, administrația locului de deținere a anunțat familia persoanei decedate, a informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate și a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara. Totodată, la nivelul penitenciarului s-a declanșat o verificare internă pentru a se stabili împrejurările producerii incidentului”, au transmis reprezentanții Penitenciarului Timișoara.
Share
Published by
Dan Oancia

Recent Posts

STPT oferă în noaptea de Înviere curse speciale, după un orar prelungit, pe mai multe rute de tramvai

În Noaptea de Înviere, programul de circulație a mijloacelor de transport va fi prelungit pentru…

9 minute ago

Cât e chiria pentru un apartament în zonele din Timișoara. Cetate, cel mai scump cartier, Buziașului cel mai ieftin

Cererea pentru închirierea de locuințe la Timișoara este în creștere cu cinci procente. Prețurile pornesc…

15 minute ago

Sfânta Lumină ajunge pe calea aerului în Timişoara sâmbătă seară

Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim sâmbătă seara de Superiorul Aşezămintelor Patriarhiei Române…

29 de minute ago

Tragedie în noaptea de vineri spre sâmbătă. Un bărbat de 44 de ani a murit într-un incendiu

În această noapte, în jurul orei 01:50, pompierii au fost solicitați să intervină pe strada…

2 ore ago

Liga 3. Ghiroda pierde două puncte mari acasă, Politehnica se impune în sfârşit cu Buziaşul

Înainte de Paștele ortodox, în Liga 3 s-a jucat doar vineri, 3 mai 2024, partidele…

2 ore ago

Victorie cu clasă a SCM Timişoara în meciul pentru locul 13

Echipa de baschet a Timişoarei s-a descurcat de minune în primul joc al seriei cu…

3 ore ago