Timp liber

Pregătiţi-vă de o nouă experienţă culinară la Timişoara. Manufaktura pune împreună conceptul de coffee shop şi cel de restaurant / FOTO

În curând, Manufaktura aduce la Timişoara un nou concept, în care un coffee shop şi un restaurant sunt aduse împreună, în cadrul unei singure locaţii. După un parcurs de succes în locații de top din București, Manufaktura The Coffee Shop Restaurant își deschide ușile în ansamblul Iulius Town din Timișoara.

Manufaktura

„Regândește tot ce știai despre un coffee shop și despre un restaurant, conceptul Manufaktura The Coffee Shop Restaurant, unic în România și probabil în lume, se  va traduce printr-o experiență unică pentru tine: și coffee shop și restaurant în același loc, în egală măsură”, au anunţat deţinătorii restaurantului.

În curând la Timişoara, în Iulius Town, clienţii vor putea savura întreg spectacolul de preparare a cafelei, ce se desfășoară chiar în fața lor, de la metodele clasice de preparare la cele mai moderne metode altenative. Decorul surprinde prin texturi naturale din lemn și cărămidă cu o mulțime de boabe de cafea supradimensionate, sculptate în lemn suspendate deasupra locației, iar instalația de râșnire cu o formă organică și un finisaj satinat, absoarbe și reflectă tot ce o înconjoară. Spectaculoasa instalație este o producție 100% românească, creată și proiectată manual la Cluj, exclusiv pentru Manufaktura. Utilajul oferă consumatorilor posibilitatea de a alege din diverse sortimente de cafea single origin, proaspăt prăjită, măcinată după metoda de preparare dorită și dacă dorești îți poti personaliza ambalajul și eticheta. Pe pereții locației vei putea vedea  desene tehnice stilizate și detaliate, dar și diverse imagini cu utilajul de măcinat boabele de cafea, ce reproduc întregul drum al cafelei pe care aceasta îl parcurge înainte să ajungă la beneficiar, de la cultivarea cafelei până în ceașcă. De asemenea, barul integrat în locație, foarte deschis, permite celor din incintă să ia parte la întregul ritual de barista, atunci când îşi așteaptă cafeaua comandată.

Meniul Food Manufaktura, la care se adaugă constant oferte speciale de sezon, nu se lasă cu nimic mai prejos decât oferta de cafea single origin, și face deliciul oricărui gurmand la orice masă a zilei. Dimineața se poate alege între dejunuri copioase din întreaga lume și  patiserie fină. La amiază puteţi încerca prânzuri de bistro franco-italian de primă clasă, cu sandwich-uri, salate, supe și cele mai bune pasta din Italia, dar și street food. Seara clienţii se pot relaxa la cocktail bar, sau la terasă în compania unei largi selecții de băuturi alcoolice fine și rafinate.

Toţi timişorenii cu gusturi alese sunt aşteptaţi la Iuius Town  Timișoara să savureze o experiență unică și personalizată, alta de fiecare dată, în Manufaktura The Coffee Shop Restaurant.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Nouă persoane intră în cursa pentru fotoliul de primar al Timișoarei

Cursa electorală pentru desemnarea noului primar al Timișoarei se va da între nouă candidați. Pentru…

7 ore ago

Susţinut şi de PSD, Dan Vatriş (PNL) şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al comunei Jebel

Primarul PNL al comunei Jebel, Dan Vatriş, şi-a depus candidatura pentru un nou mandat în…

11 ore ago

CSU Politehnica Timișoara, trei medalii la Campionatul național de floretă tineret

Politehnica Timișoara a cucerit trei medalii la Campionatul Național de floretă, tineret. Ingrid Miti Bikfalvi…

11 ore ago

Se pregătește cea mai nouă ediție a Ezoteric Fest

Expo Timișoara Internațional în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie si Agricultură Timiș vor organiza…

11 ore ago

Studiul de prefezabilitate al sălii polivalente de la Timișoara este aproape gata

Acum, că problema stadionului nou al Timișoarei a fost ”rezolvată”, viceprimarul orașului abordează cel de-al…

11 ore ago

Poate începe noul vot pentru bugetarea participativă, regulamentul a fost aprobat

Timișoara va avea și în acest an bugetare participativă, cetățenii urmând să decidă direct unde…

11 ore ago