Sport

Încă un amical cu multe goluri în care a fost implicată Ripensia

Ripensia UVT a remizat în deplasare, în compania colegei de eșalon, Luceafărul Oradea. Miercuri, 24 iulie, galben-roșii au terminat la egalitate, 3-3.

Ripensia Timișoara, amical

Prima repriză a fost, însă, una de tristă amintire pentru roş-galbeni, care au încasat nu mai puţin de trei goluri. Amfitrionii au punctat în minutele 15, 20 şi 36, prin Paraschiv, de două ori, şi Pop, stabilind un usturător 3-0 la pauză.

În partea secundă, situaţia s-a schimbat cu 180 de grade. Mai întâi Fotescu a fost cel care a redus din diferenţă, în minutul 62, dintr-o situaţie de unu la unu cu portarul advers. 3-2 s-a făcut în minutul 70, Călin Toma transformând un penalti obţinut de Zaluschi. Rezultatul final, 3-3, a fost stabilit în minutul 78. După o deschidere a lui Fotescu, Golda a centrat pentru Tudorache, care a reuşit să înscrie primul său gol pentru Ripensia.

Iată formaţia trimisă în teren de Alexandru Pelici:

Ripensia UVT: Păduraru (’46, Dobre) – Lungu (’70, Monea), Ţieranu (’46, Hecsko), Tînc, C. Toma – Neagu (’46, Burdeţ), Tudorache – Popovici (’55, Fotescu), Voinea (’75, Golda), Chera (’46, Gavrilă) – Golda (’46, Zaluschi).

Concluziile după confruntarea cu bihorenii i-au aparţinut principalului Alexandru Pelici: „Luceafărul Oradea are o echipă foarte bună şi o bază extraordinară. Pe un teren foarte bun, am avut un joc foarte bun de pregătire. A fost un joc frumos, dar şi util. Ne-a ajutat să ne edificăm în anumite privinţe. Îi felicit pe jucătorii mei pentru ceea ce au reuşit în acest meci”.

Următorul test va avea loc vineri, 26 iulie, în compania Fortunei Becicherecu Mic, grupare promovată în eşalonul trei în această vară. Partida va avea loc fie pe stadionul „Electrica”, fie pe arena din „Ciarda roşie”, de la ora 18.00. Sâmbătă, 27 iulie, Ripensia UVT va juc ultimul meci înainte de startul campionatului, în deplasare, pe arena „Ştiinţa” din Timişoara, în compania concitadinei ASU Politehnica.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Avertisment public de la ministrul Grindeanu: Nu pregătiți PUZ-uri pe mulți bani pe Lugoj – Filiași, nu veți fi plătiți

Prezent la Lugoj, Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a avertizat eventualii speculatori imobiliari să nu încerce…

12 ore ago

Timişoara trece după un meci dificil de Rapid şi rămâne prima la rugby

Meci intens, salvat de un final spectaculos. SCM USV Timişoara a învins mai greu decât…

14 ore ago

Anunţ exproprieri Moşniţa Nouă

Avand in vedere Hotararea nr. 223 din 25.09.2023 emisa de Consiliul Local al Comunei Moșnița…

17 ore ago

Dispensar uman modern pentru locuitorii din Ghiroda

Vineri, 17 mai, la Ghiroda s-a făcut recepția la Dispensarul Uman Ghiroda ,,Dr. Grațian Miclăuș’’.…

17 ore ago

La Moşniţa Nouă a fost recepţionată lucrarea de extindere a rețelei de canalizare

Reţeaua de canalizare din Moşniţa Nouă a fost executată cu fonduri europene, prin Programul Operaţional…

17 ore ago

Primul tramvai galben produs de turcii de la Bozankaya a ajuns la Timișoara. Vedeți cum arată/Foto

În perioada următoare, pe șinele de tramvai ale Timișoarei va apărea primul tramvai nou produs…

17 ore ago