Politica

Continuă măcelul în ALDE. Marian Cucşa sare la gâtul lui Vosganian

Liderul ALDE Timiş, Marian Cucşa, l-a atacat dur pe purtătorul de cuvânt al formaţiunii, Varujan Vosganian, cerându-i acestuia să nu mai vorbească în numele partidului. Reacţia vine după ce Vosganian a declarat că, prin plecarea unor membri ALDE, se va face o “igienizare forţată” în partid.

Din fost fidel al lui Călin Popescu Tăriceanu, Marian Cucşa face parte acum din grupul celor care nu doresc să părăsească guvernarea şi îl contestă pe preşedintele ALDE. În schimb, Varujan Vosganian a rămas alături de Tăriceanu în războiul care macină partidul din temelii. “Ascult cu mâhnire declaraţiile lui Varujan Vosganian care îndeamnă membrii ALDE să plece din partid pentru a se face igienizarea forţată… mi se pare o lipsă totală de respect faţă de fiecare coleg de partid… culmea, cei la care face referire, sunt membrii fondatori ai ALDE, oamenii care au pus pietrele de temelie ale partidului în timp ce domnia sa îi făcea campanie lui Iohannis în 2014 şi spunea că nu se alătură demersului liberal pentru că nu are nici o şansă de reuşită să intre în parlament… După ce partidul a început să crească, să meargă într-o direcţie bună, el nu mai avea şansa să fie pus pe liste la parlamentare din partea PNL şi a sarit in ALDE, de unde şi-a primit funcţia de deputat… Acum, vrea sa ducă partidul spre o alianţă cu Ponta, că a obosit să muncească politic”, a scris Cupşa pe Facebook, acuzându-l pe Vosganain de oportunism.

Cuzcşa îi cere lui Vosganian să facă un pas în spate “dacă a obosit”. “Nu mai vrem poveţele si poeziile lui Varujan şi solicit să vorbească în nume propriu, nu în numele ALDE… cu o asemenea atitudine şi aroganţă, nu mă reprezintă nici pe mine, cred că nici pe foarte mulţi primari, viceprimari, deputati, senatori, alesi locali sau membrii simpli… Domnule…Vosganian, membrii ALDE nu au avut niciodata încredere în dumneavoastra iar acum ne-aţi arătat că de fapt noi nu contăm, pentru că aţi pus mereu propriile interese înaintea oamenilor din echipa ALDE”, a mai scris Cucşa
Reacţia liderului ALDE Timiş vine la o zi după ce Vosganian a afirmat că, prin plecarea unor membri din partid, se va produce o igienizare forţată, dar utilă. DE asemenea, Vosganian a sugerat că Teodor Meleşcanu este instabil psihic. “Este un proces de igienizare forțată, dar este util, pentru că noi nu mai avem niciun fel încredere în acești oameni”, a afirmat Vosganian.

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

11 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

11 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

17 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

17 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

18 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

19 ore ago