Politica

Întâlnire cu Dan Barna – Duminică la ora 18 în Piața Libertății

Alianța USR PLUS va ajunge în turul II al alegerilor prezidențiale, sunt convinşi liderrii alianţâei, Acest lucru se va întâmpla deoarece România vede speranță și tot mai mulți români aleg să se implice în viața publică.

USR speră că, la aceste alegeri prezidențiale, oamenii să aleagă dintre Dan Barna şi Klaus Iohannis “doi oameni buni”! „Care este persoana cea mai potrivită să ne reprezinte ca țară în aceste momente grele? Cine poate fi vocea cea mai puternică din stat? Cine poate lupta activ pentru a ne aduce tinerii înapoi în țară? Oare nu se poate mai bine? Noi, Alianța USR PLUS mizăm pe Dan Barna. Spunem cu mândrie că Dan Barna, candidatul nostru la cea mai înaltă funcție din stat, este în primul rând un om care face”, arată liderii USR Timiş.

Acxeştrai ami spun Dan Barna nu se teme să fie ambițios cu scopurile sale și nu se teme nici de munca necesară pentru a le atinge. “De peste două săptămâni se plimbă prin România, din localitate în localitate și prezintă oamenilor viziunea Alianței pentru viitor. Împreună putem scăpa de corupție, nepotism, risipă și batjocură. Împreună putem construi un viitor frumos și fericit copiilor noștri. Știm că drumul este lung și greu, dar e timpul să pornim din loc. E timpul să votăm oameni cu viziuni noi în instituțiile statului. E timpul că forța de muncă a României să găsească o viață bună și acasă. Știm că aceste promisiuni sunt greu de crezut, dar intențiile noastre sunt sincere. Vrem să face România să funcționeze, vrem un stat curat și performant, vrem o viață mai ușoară pentru familiile noastre” ,mai arată USR-iştii

Ei spuna că aa ales să se implice și să lupte pentru schimbare. “Dar avem nevoie de ajutorul și susținerea voastră. De aceea vă invităm să ne cunoașteți mai bine, să vorbim și să vă convingem că suntem capabili să fim clasa politică de care România are acum nevoie.

Vă așteptăm duminică, 15 septembrie, ora 18 în Piața Libertății să vorbim despre un viitor mai optimist pentru noi și copiii noștri. Vă invităm să-l cunoașteți pe Dan Barna și viziunea lui pentru Cotroceni, implicat și activ în problemele reale ale românilor. Urmează 3 runde de alegeri și fiecare dintre ele este crucială. Alegerile europarlamentare au fost doar primul pas în călătoria noastră spre normalitate. Vrem să demonstrăm că putem fi: Fericiți în România”, mai arată cei din USR..

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

2 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

6 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

6 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

7 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

7 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

8 ore ago