Sport

Războinicii timișoreni și-au făcut un nume și în Ungaria

Sâmbătă și duminică s-a desfășurat la Kecskemet, în Ungaria, un turneu internațional dedicat echipelor de U14-16-18, aniversând 40 de ani de la înființarea clubului! Au fost 25 de echipe din 7 țări care au jucat un rugby de bună calitate pe terenurile cu gazon artificial puse la dispoziție de organizatori.
Warriors Timișoara, unul din cele mai puternice cluburi de juniori din țară
cu rezultate bune pe plan intern, dar cel mai important, cu rezultate notabile și pe plan extern, a fost prezent cu două echipe. După cum era de așteptat, bănățenii și-au respectat blazonul.
Dar despre turneu a vorbit pentru debanat.ro Codruț Nicorici, președintele clubului și antrenor: „Multe echipe, multe meciuri, un lucru foarte bun, experiențe noi, pe fondul unei organizări ireproșabile a gazdelor! Deși, am avut probleme legate de documentele vamale a sportivilor, iar transportul l-am făcut cu mașini personale, am reușit să ducem 23 sportivi la acest turneu! La final (sâmbăta 7 ore de turneu, duminică 6 ore) Warriors Timișoara a obținut locul 2 la U14, rugby 7’s și locul 3 la U16, rugby XV; rezultate foarte bune ținând cont de împrejurări și de faptul că în țară nu ai posibilitatea să organizezi meciuri la această categorie. Ca exemplu în acest sens, cea mai apropiată echipa de U16 este la peste 300 km de Timișoara și sunt doar trei echipe în toată Transilvania! Așadar, o competiție organizată la cele mai înalte standarde, adversari buni, meciuri la fel, per-total o experiență foarte bună din care am avut de învățat. Bonusurile au fost prezențele noastre pe podium. Suntem mândri de băieții noștri care au reprezentat cu mândrie orașul și sperăm să mai avem parte de astfel de competiții și în viitor”.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

3 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

3 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

3 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

4 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

5 ore ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

5 ore ago