Afaceri

Cea mai mare agenţie media digitală independentă din Europa se mută cu birourile la Iulius Town Timişoara

Proaspăt inaugurat, Iulius Town a atras în una dintre noile clădiri de birouri o nouă companie cu nume cunoscut pe plan european. Plan.Net Technology, parte a Plan.Net – cea mai mare agenţie digitală independentă din Europa, s-a relocat, de curând, în clădirea de birouri United Business Center 3 (UBC 3), din proiectul mixt Iulius Town. Aici se vor crea produse de marketing pentru BMW, IKEA, Danone, Auchan, Mini, Osram sau Penny.

Noile birouri ale companiei Plan.Net Technology din Timişoara ocupă o suprafaţă de 640 mp, în care lucrează 35 de specialiști IT. Spaţiul închiriat va oferi premisele necesare pentru susţinerea strategiei de dezvoltare a agenţiei pe plan local.

Relocarea companiei în clădirea de birouri UBC3 este parte a strategiei Plan.Net Technology de dezvoltare și extindere a serviciilor IT în România.

„Suntem prezenți pe zona de servicii software în Timișoara din anul 2005 și suntem foarte mulțumiți de calitatea serviciilor IT din România. Ne dorim extinderea și diversificarea pe termen mediu și lung a acestor servicii, în cadrul filialei noastre din Timișoara. Relocarea în Iulius Town Timișoara reprezintă preocuparea noastră de a le oferi angajaților un mediu de lucru modern, în care să beneficieze de proximitatea față de mall, restaurante și alte servicii utile”, a declarat Stefanie Krebs, Managing Director la Plan.Net Technology GmbH.

Odată cu relocarea companiei în Iulius Town Timișoara compania germană continuă și procesul de recrutare de noi talente, căutând noi specialişti în IT.

Plan.net, parte a Serviceplan Group – agenţia de marketing numărul 1 în Germania, este prezentă în Timişoara din anul 2005, sub numele de 12snap s.r.l. În 2013, aceasta devine Plan.net Technology, în urma achiziţionării de către Plan.net Group. Filiala din Timișoara se axează pe dezvoltarea IT a proiectelor agenţiei de marketing și are clienți precum Lufthansa, BMW, IKEA, Danone, Auchan, Mini, Osram sau Penny.

La nivel global, Serviceplan Group are peste 4.200 de angajați și filiale deschise în peste 30 de țări.

 

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

28 de minute ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

5 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

5 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

5 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

6 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

7 ore ago