Administratie

Circulaţia feroviară pe magistrala Timişoara – Bucureşti a fost reluată

După ce în cursul zilei de luni circulaţia feroviară a fost întreruptă în zona Drobeta Turnu Severin din cauza deraierii unui tren de marfă, CFR a reuşit rezolvarea problemei şi acum trenurile circulă normal. Vă reamintim că pasagerii erau transbordaţi, între gările din zona unde a avut loc incidentul, cu autobuzul.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a informat că intervalul de cale ferată dintre stațiile Drobeta Turnu Severin Mărfuri şi Valea Albă a fost redeschis circulației în această dimineață, la ora 05.14, în condiţii normale de trafic.

Personalul de intervenție al Regionalei CF Craiova a acţionat permanent atât în timpul zilei de ieri, 30 septembrie, cât şi în cursul nopţii pentru ridicarea, repunerea pe șină și retragerea celor 3 vagoane din compunerea trenului de marfă, operaţiunile de intervenţie fiind finalizate în această dimineață, în jurul orei 05.00.

Vă reamintim faptul că, traficul feroviar a fost închis luni, 30 septembrie, pe raza Regionalei CF Craiova, pe calea ferată care asigură legătura dintre Timişoara şi Bucureşti, după ce un vagon din compunerea unui tren de marfă s-a răsturnat și 2 vagoane au deraiat, între stațiile CF Drobeta Turnu Severin Mărfuri – Valea Albă. Pentru asigurarea continuității graficului de circulație, în perioada necesară intervențiilor desfășurate la locul deraierii, Regionala CF Craiova a asigurat transbordare cu mijloace auto, între stațiile Prunișor – Drobeta Turnu Severin, pentru călătorii din trenurile care au tranzitat zona respectivă.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

33 de minute ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

33 de minute ago

Sărbătoarea Floriilor 2024! Tradiţii şi obiceiuri

Credincioşii ortodocşi şi greco-catolici sărbătoresc astăzi Intrarea Domnului în Ierusalim sau Floriile. Sărbătoarea Floriilor deschide…

45 de minute ago

Biea, victorie uşoară la gala de la Timişoara

Nici nu prea a apucat să transpire. Timişoreanul Flavius Biea a obținut o victorie clară…

54 de minute ago

Resetarea la Poli

Scriam nu demult că „proiectul Poli” la fotbal nu mișcă nici măcar în campanile electorală,…

2 ore ago

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

14 ore ago