Social

Incendiu la ISHO! Mobilizare mare a pompierilor/Update- Incendiul a fost stins, nu sunt victime Foto

Un incendiu puternic a izbucnit cu câteva minute în urmă la marele complex rezidenţial ISHO. La faţa locului au ajuns de urgenţă şapte autospeciale de stingere ale pompierilor, două autoscări de lucru la înălţime şi 35 de pompieri, Momentan sunt căutate eventualele persoane care au rămas în clădirea cuprinsă de flăcări, un lucru dificil de făcut din cauza fumului gros.

Potrivit celor de al ISU Banat, incendiul a izbucnit la o clădire de birouri, aflată în construcție, în complexul ISHO Timișoara de pe Bulevardul Take Ionescu. Incendiul se manifestă la nivelul etajului 1 şi a fost localizat. Numărul pompierilor veniţi la faţă locului a crescut la peste 40 şi se lucrează la stingerea incendiului. S-a intervenit, de asemenea, cu şapte autospeciale de stingere, două autoscări mecanice de lucru la înălțime, şi mai multe motosuflante. Din clădire au fost au fost evacuate 32 de personae, în special muncitori. Momentan nu se ştie cauza incendiului.
La fața locului s-au deplasat inspectori din cadrul inspecției de prevenire care verifică modul de organizare împotriva incendiilor și vor aplica măsurile reglementărilor tehnice în vigoare.

Update. Incendiul a fost lichidat

Au ars elemente combustibile, respectiv materiale de construcții, pe o suprafață de aproximativ 600 mp. Nu s-au înregistrat victime.

Update. Cei de la ISHO oferă detalii

Dezvoltatorul proiectului imobiliar a oferit o serie de amănunte legate de incidentul apărut la clădirea aflată în lucru.

„În această dimineață s-a produs un incendiu la etajul 1 al fazei a doua a clădirii de birouri ISHO Offices, aflată în șantier. A avut loc, imediat, evacuarea birourilor din clădirea funcțională, aflată în imediata vecinătate a șantierului, iar echipa de pompieri s-a deplasat cu promptitudine pentru intervenție. Incendiul a fost localizat, fiind vorba de un foc mocnit care a produs fum în zonă. Situația este sub control, astfel încât activitatea va putea fi reluată odată ce va fi încheiată operațiunea echipei de pompieri. Dezvoltatorul conlucrează cu autoritățile în vederea identificării cauzelor și luarea măsurilor necesare.”

 

 

Share
Published by
Oana Telescu

Recent Posts

Dominic Fritz are carte nouă de rezidență în Timișoara

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a primit o carte de rezident din partea autorităților române și…

4 minute ago

Jurnal de campanie (8). Patologia minciunii. Robu minte de îngheaţă apele chiar şi atunci când minciuna e de prisos

Fostul primar Nicolae Robu minte cu o debordantă naturaleţe chiar şi atunci când minciuna este…

O oră ago

Președintele CJT acuză “Prefectura PSD” că tergiversează procesul fondurilor bugetare de echilibrare, în scop politic

Alin Nica, președintele CJT, acuză Prefectura Timiș că tergiversează procesul în care a contestat modul…

3 ore ago

UPT continuă să inoveze şi în domeniul cultural: vouchere speciale pentru studenţi

UPT nu înseamnă doar învăţământ de calitate, dimensiunea institului cu o istorie de peste 100…

3 ore ago

Timișoara merită un festival muzical de top

Un domeniu în care am rămas din nou în urmă față de alte județe este…

3 ore ago