Politica

Şedinţe motivaţionale pentru membrii PNL. Robu vrea cât mai multe voturi pentru Iohannis

Şeful PNL Timiş e hotărât să obţină un procent cât mai mare pentru candidatul partidului, în cadrul alegerilor pentru viitorul preşedinte al României. El a discutat cu membrii conducerii filialei locale în cadrul unei întâlniri „motivaţionale”.

Iohannis va câştiga alegerile președințiale din această toamnă, iar Timişul va contribui cât mai substanţial la acest succes. Aceasta este dorinţa lui Nicolae Robu, iar în atingerea acestui scop s-a întâlnit cu conducerea filialei.

„Am avut şedinţa Consiliul de Coordonare judeţean, ne-am întâlnit cu preşedinţii de organizaţii. A fost o întâlnire motivaţională şi de informare asupra a ce avem de făcut. Atmosfera e bună, tonusul e bun, am atras atenţia că trebuie să muncim. Iohannis va câştiga aceste alegeri, dar vrem să câştige cu un scor cât mai bun, iar contribuţia Timişului să fie cât mai substanţială”, a declarat Robu.

Felicitări pentru Ludovic Orban

La ultimele alegeri europarlamentare, PNL Timiş nu a ieşit deloc bine, iar consecinţele rezultatelor s-au văzut inclusiv la întâlnirea regională a partidului, când filiala condusă de Nicolae Robu a fost menţionată la rubrica… altele. Totuşi, şeful organizaţiei ţine să-l felicite pe preşedintele partidului, Ludovic Orban pentru faptul că a ales să-ş asume guvernarea.

„Am reuşit să coagulăm destule forţe, acum ale loc o schimbare de guvern. Sperăm  să se voteze cât mai rapid componenţa şi programul de guvernare. Decizia politică a fost cea pe care o ştim, România are nevoie de o schimbare, PNL a decis să fie portdrapel de schimbării, acum, nu când vor fi peste un an noi alegeri, adică un an şi câteva luni bune. Sperăm să trecem de votul parlamentului, PNL e pregătit să preia guvernarea. Este un partid care se gândeşte la soarta ţării, ar fi putut sta deoparte, dar şi-a asumat o răspundere şi vrea să şi-o asume şi în continuare. Îl felicit pe Ludovic Orban, nu a avut şi nici nu are o măsură uşoară. Şi-a onorat funcţia şi aştept să-l văd prim ministru”, a mai subliniat şeful PNL Timiş.

 

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Bărbat decedat într-un oraș din Timiș, în timpul serviciului

La data de 21 mai, în jurul orei 16, polițiștii orașului Gătaia au fost sesizați…

3 ore ago

Începe lupta pentru Liga 2! Politehnica Timişoara întâlneşte într-un duel judeţean CSC Ghiroda

S-au luptat pentru supremaţia judeţului în urmă cu aproape zece ani. Acum se înfruntă din…

5 ore ago

Mirela Toc a fost reangajată la Primăria Timișoara și devine subordonata lui Culiță Chiș

Mirela Toc, angajata dată afară de Primăria Timișoara în vara trecută, a ajuns înapoi în…

6 ore ago

Universitatea de Vest Timișoara sărbătorește 80 de ani de activitate

Întreaga comunitate a Universității de Vest din Timișoara aniversează în zilele următoare 80 de ani…

7 ore ago

Noile dotări pentru clinicile ORL și Balneo vor fi finanțate cu bani europeni

În perioada următoare va avea loc demararea procedurilor în vederea recepției noului corp de clădire…

7 ore ago