Sport

Victorie clară şi în returul dublei amicale SCM – KTE

SCM Timişoara a depășit prim-divizionara maghiară KTE-Duna Aszfalt, în ultimul meci de verificare dinaintea campionatului, desfășurat la sala Constantin Jude. Brown&Co. s-au impus cu la 20 de puncte diferență, după ce conduceau și la pauza mare, 39-32.

„A fost un meci foarte bun de pregătire, cu o echipă care joacă un baschet corect, curat. Cele două partide cu Kecskemet chiar ne-au ajutat să ne îmbunătățim chimia jocului și a echipei. Am lucrat mai mult în apărare, în ultimul timp, lucru care s-a văzut în ultimele două sferturi la Kecskemet și astăzi, în aproape întreg meciul. Ambele echipe au avut o absență importantă – Djerasimovic, de la maghiari, Mirkovic, de la noi – însă jocul ne-a fost de mare folos. Dacă aș fi programat un antrenament, nu ne-ar fi ajutat nici 25% din cât ne-a ajutat meciul ăsta”, Dragan Petricevic, antrenorul SCM Timişoara.

Primele trei sferturi au fost echilibrate, după care alb-violeții de pe Bega au câștigat ultimele zece minute la 15 „lungimi”. A fost meciul amical cu cele mai puține puncte încasate și în care au fost folosiți toți cei nouă jucători de pe foaia de arbitraj. Tinerii Bogdan Penciu și Robert Schipor au absentat, fiind plecați cu echipa de juniori U18, care la acest final de săptămână ia startul în noul sezon, la turneul de la Oradea.

S-a terminat SCM Timișoara – KTE-Duna Asfalt 79-59 (20-14, 19-18, 15-17, 25-10)

Marcatori Timișoara: Brown 26 puncte, 4 recuperări, două intercepții, Pesakovic cu 14 puncte, 6 pase decisive, 3 recuperări, Lazar 9 puncte, 4 recuperări, Komatina 8 puncte, 9 recuperări, 4 pase decisive, Franklin 8 puncte, 3 recuperări, Dragoste 7 puncte, 7 pase decisive, două intercepții, Gorgemans 4 puncte, 3 recuperări, Popa 3 puncte, 4 recuperări, Abu Teir 2 recuperări.

Cele două formații s-au întâlnit și miercuri, în Ungaria, când Timișoara a învins cu 92-87. Leii din Banat iau startul în Liga Națională sâmbătă, 12 octombrie, printr-un meci acasă, cu BCMU FC Argeș Pitești, programat la ora 18,45.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

5 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

6 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

6 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

7 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

8 ore ago

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

9 ore ago