Primăria Timişoara

Adio mici făcuţi pe grătar la Târgul de Crăciun. Robu interzice grill-urile clasice în Piaţa Victoriei

Speriat după scandalul apărut ca urmare a fumului degajat de grătare în Piaţa Traian, Nicolae Robu suflă acum şi în iaurt. Acum, primarul vrea să elimine total fumul de acest gen şi de la Târgul de Crăciun, în concluzie, veţi mânca doar mici prăjiţi în altă parte şi aduşi cu oala la căsuţe, pentru vânzare, sau, eventual, vor fi fripţi la tavă, la faţa locului.

Nicolae Robu e anti-fum de mici! Să se termine cu aceste manifestări, a decis primarul, care spune că merge personal în control să vadă care e baiul cu acest „produs” rezidual apărut în urma utilizării grătarelor. Decizia drastică vine după ce cetăţenii au condamnat situaţia din Piaţa Traian, unde fumul de la grătarele de mici şi fripturi a umplut piaţa. Din păcate, Târgul pus la punct acolo de Ionuţ Nasleu, şeful de la societatea „Pieţe” face şi o victimă colaterală. Conform celor spuse de primar, nu va mai fi fum de grătare nici pe latura „gastro” a Târgului de Crăciun.

Să frigă micii în altă parte şi să îi aducă la tarabe gata prăjiţi, sau să-i facă la tavă, fum nu va mai exista în Piaţa Victoriei, a decis Nicolae Robu.

„Nu este normal să se producă un asemenea fum, o să mă duc personal să văd despre ce este vorba, nu mi s-a semnalat până acum că ar fi așa. Dacă se întâmplă așa, le voi interzice, așa cum am venit cu o interdicție și când în parcarea Modex s-a produs fum. Din păcate, n-am mai putut controla totalmente ce s-a petrecut acolo, dar vom avea grijă pe viitor. Eu am fost foarte supărat când am văzut că s-a degajat mult fum în zonă, micii dacă vor să-i facă la grătar, de acum îi vor face în altă parte și îi vor aduce aici gata preparați, dacă nu, trebuie să-i facă la tavă, astfel încât să nu se mai producă acel fum. nu mai permit în Piața Victoriei. Să le facă, dar nu să producă fum acolo. deci, fără grătare deschise acolo. Să facă în altă parte, să închirieze dacă vor bucătării din apropiere, nu este normal să miroase Piața Victoriei în halul în care a ajuns să miroase la Festivalul Vinului. Nu s-a mai întâmplat niciodată așa ceva, că dacă s-ar mai fi întâmplat, luam măsuri atunci. Dar învățăm din ceea ce viața ne oferă”, a subliniat primarul Timişoarei.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Ultimul meci oficial înaintea de marea finală

Revelaţia sezonului din prima ligă de futsal este CFR Timişoara, echipă ce a terminat sezonul…

2 minute ago

Alege omenește

An de an auzim de obiceiul sărbătoririi Paștelui ortodox în tradiția românească. E foarte frumos,…

3 ore ago

La Timişoara şi în alte patru oraşe se vor înfiinţa „clase” de fotbal feminin, la şcoală

Fotbalul feminin a luat o amploare importantă în țara noastră chiar dacă nivelul este în…

18 ore ago

Bărbat găsit mort în casă în prima zi de Paşte

Descoperire macabră în zi de sărbătoare. Polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au fost sesizați cu…

19 ore ago

Ţara noastră are aproape 5 milioane de pensionari. Care este pensia medie

Un număr de 4.748.274 de pensionari era înregistrat în aprilie 2024 în România, cu 4.274…

21 de ore ago

România renaşte la gimnastică de Paşte! Două medalii europene pentru Sabrina Voinea

Medalii, finale şi evoluţii bune! Dar şi multă speranţă! Sabrina Maneca Voinea (16 ani) a…

22 de ore ago