Arhiva pentru eticheta: gratare

targ de craciun

Adio mici făcuţi pe grătar la Târgul de Crăciun. Robu interzice grill-urile clasice în Piaţa Victoriei

Adio mici făcuţi pe grătar la Târgul de Crăciun. Robu interzice grill-urile clasice în Piaţa Victoriei

Speriat după scandalul apărut ca urmare a fumului degajat de grătare în Piaţa Traian, Nicolae Robu suflă acum şi în iaurt. Acum, primarul vrea să elimine total fumul de acest gen şi de la Târgul de Crăciun, în concluzie, veţi mânca doar mici prăjiţi în altă parte şi aduşi cu oala la căsuţe, pentru vânzare,

De 1 Mai in Timisoara e interzis la mici! Picnicuri cu mancare la pachet, doar in trei parcuri

Vreți să ieșiți la grătar de 1 mai? O puteți face, însă nu în Timișoara, unde e liber doar la picnicuri fără foc și numai în trei parcuri. Dacă nu vă conformați, amenzile pot ajunge la 3.000 de lei, însă anul trecut n-a fost nimeni sancționat pentru că și-a prăjit mititeii în aer liber, altundeva decât în propria curte.

Interzis la gratare de 1 mai, la Padurea Verde si in parcuri

Dacă v-ați propus să ieșiți la grătar de 1 mai în locuri publice din Timișoara, ar fi bine să vă faceți alte planuri. Legea interzice prăjirea de mititei oriunde altundeva în afara spațiilor special amenajate, iar în orașul de pe Bega nu există așa ceva. Puteți ieși însă la iarbă verde, cu senvișuri de acasă, în unele parcuri.

Robu: alcoolul si tigarile, interzise pe terasele inca virtuale din parcuri

Pentru că e weekend și are mult timp liber, primarul Nicolae Robu clarifică, pentru prietenii lui virtuali de pe Facebook, o parte din dilemele legate de posibilitatea deschiderii de terase în parcuri. Liberalul explică, punctual, unde dă dezlegare la bere și unde nu crede că se poate deschide vreo terasă. Oricum, peste tot, fumatul va fi interzis!

Top