Politica

Cristian Moş, preşedinte USR Timiş: “De azi începem o nouă luptă, pentru primării și consilii”

Printr-o postare pe Facebook, preşedintele USR Timiş, Cristian Moş, îşi asumă eşecul din primul tur al alegerilor prezidenţiale. Liderul USR spune însă că s-a învăţat din unele greşeli, declanşând de pe acum lupta pentru primării şi consilii locale.

Preşedintele USR Timişl, Cristain Moş, a ţinut să le mulţumească tuturor care au votat cu Dan Barna în aceste alegeri (20,96% în Timiş), adăugând că se aştepta la o campanie foartea grea.

“De această dată nu am reușit să ne ridicăm la nivelul așteptărilor pe care le-am avut noi și electoratul nostru. Potrivit rezultatelor oficiale, nu am reușit să intrăm în turul 2. Am sperat până în ultimul moment, dar nu avem suficiente voturi. Noi nu suntem aici nici să renunțăm, nici să dezertăm. Vom învăța din greșeli și vom merge înainte”, a scris Moş pe Facebook..

El  afirmă că, în această campanie a avut doar în Timiș sute de evenimente și ieșiri în stradă și a vorbit cu mii de oameni.

“Eu vă mulțumesc tuturor și fiecăruia în parte pentru încrederea voastră. USR nu ar exista fără voi. Responsabilitatea noastră rămâne electoratul. Ne asumăm rezultatele zilei de ieri și vom continua să le arătăm oamenilor că suntem dispuși și capabili să învățăm din greșelile noastre. Salvarea României nu e ceva ce poți face peste noapte”, a continuat liderul USR.

Moş spune că a învăţat lecţia de duminică, iar eforturile viitoare se vor canaliza pentru următoarele alegeri, cele locale din primăvara anului viitor.

“De azi începem o nouă luptă pentru primării și consilii. Învățăm și ne întoarcem mai puternici. Alianța USR PLUS va continua. Rămânem acea forță politică în care oamenii își pun speranțele pentru schimbarea adevărată a României. Continuăm împreună și nu ne vom da bătuți”, a încheiat Moş.

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

3 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

4 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

4 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

6 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

6 ore ago

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

7 ore ago