Sport

Duel important împotriva campioanei. SCM întâlneşte CSM

Baschetbaliștii de la SCM Timişoara întâlnesc CSM Oradea, în etapa a VI-a a Ligii Naționale, grupa valorică A. Partida va avea loc sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 18.45, la sala Constantin Jude din Timișoara.

Băieții antrenați de Dragan Petricevic, Cristian Bota și Nenad Markovic vizează cea de-a treia victorie în acest sezon, în fața campioanei naționale, echipă aflată în formă foarte bună, chiar dacă este implicată și în cupele europene, jucând două meciuri în fiecare săptămână.

CSM Oradea ocupă locul al doilea, cu un bilanț de trei victorii și două înfrângeri (8 puncte), în vreme ce băieții în violet se află pe poziția a VI-a, cu două succese și trei meciuri pierdute (7 puncte). Despre partida de sâmbătă a vorbit Adam Mirkovic, care miercuri a împlinit 28 de ani.

„Ne-am antrenat bine în această săptămână, vrem să dăm totul, să reuşim un joc bun împotriva campioanei. În mod normal, echipa din Oradea ar trebui să fie obosită, însă nu ne putem baza pe acest lucru, pentru că are în componenţă jucători foarte buni pe fiecare poziţie. Are şapte străini la rotaţie, vom avea de luptat contra lor, va fi dificil să învingem. Mă simt bine la Timişoara, sunt aici de trei luni şi totul este în regulă. Mă înţeleg bine cu antrenorul şi cu colegii mei, este o organizare bună”, a spus jucătorul.

   
Din lotul SCM face parte Lazar Laszlo, jucător care a câștigat titluri naționale cu formația din Oradea. După această partidă, Baschet SCM Timișoara va juca de trei consecutiv în deplasare, în Liga Națională, meciuri între care se intercalează confruntările din Cupa României, cu CSM Galați (27 noiembrie și 4 decembrie – returul la Timișoara).

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

3 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

3 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

3 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

4 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

5 ore ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

5 ore ago