Primăria Timişoara

Nicolae Robu a găsit angajatul ideal de la primărie: “şoferul Vasile”

Primarul Nicolae Robu a descoperit care este singurul angajat din instituţie care a reuşit să ţină pasul cu… energia lui. Vorbim despre şoferul său, Vasile Paraschiv, o persoană pe care a menţinut-o în funcţie în ciuda tuturor recomandărilor lansate de apropiaţi, de a scăpa rapid de ei.

Celebrul „domn Vasile” e cunoscut de toată lumea din primărie ca unul dintre cei mai importanţi colaboratori ai lui Nicolae Robu. Şofer al primarului încă de pe vremea lui Gheorghe Ciuhandu, el a scăpat „epurărilor” administrative la care ar fi trebuit să fie supus, dacă noul edil-şef ar fi urmat recomandările transmise.

„Eu am fost total atipic. Toată lumea s-a crucit cum am putut eu păstra secretarele pe care le-a avut primarul anterior și șoferul pe care l-a avut primarul anterior. Toți cunoscuții îmi spuneau că primul lucru care trebuie schimbat când ajungi într-o astfel de funcție e șoferul și secretarele. Și eu am răspuns de ce să schimb, poate că omul e corect, e profesionist, își vede de treabă, de ce să vin eu să îl schimb așa, orbește? Poate că secretarele sunt bune și nu e cazul, de ce să le schimb, că așa e tradiția? Nu”, spune Nicolae Robu.

Edilul-şef spune că decizia luată, de a păstra şoferul a fost una excelentă, domnul Vasile fiind angajatul model din instituţie, singurul care poate ţine pasul cu energia debordantă a primarului.

„Și astăzi una dintre secretare este din cabinetul Ciuhandu, i-a fost secretară primarului anterior, și șoferul, domnul Vasile. Merită din plin totul acest om. Eu nu laud pe nimeni ca să mă aflu în treabă. Până acum este singurul om care a ținut pasul cu mine. Nimeni n-a rezistat la ritmul meu! Şi el mai obosește câteodată, dar rezistă”, mai subliniază primarul.

În ciuda a ceea ce se discută, că angajaţii primăriei nu ar fi chiar ce ar trebui, Nicolae Robu le ia apărarea, chiar dacă recunoaşte că nu sunt întotdeauna ceea ce ar trebui să fie.

„Dincolo de faptul că unii dintre angajați mă nemulțumesc, sunt angajați ai primăriei care sunt oameni excepționali, pun suflet, sunt competenți și cu ei am făcut ceea ce se vede în oraș. Chiar dacă fiecare și-a mai încasat-o de la mine, câte o muștruluială, chiar mai multe, dar și astea a fost de bine, le-a prins bine pentru că au dovedit că pot și mai mult”, a mai povestit Nicolae Robu.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

O oră ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

5 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

6 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

6 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

7 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

7 ore ago