Sport

Un egal cât o victorie! Poli vine cu un punct de pe Cluj Arena

„Echipa suporterilor” continua seria rezultatelor pozitive și vine din Cluj cu un punct mare, la capătul unui meci care a avut un ritm intens. A fost 0-0, dar partida a avut calitate, mult peste ce se joaca in liga secunda.
Poli mergea pentru duelul cu o echipa cu un buget enorm, care insa a dezamagit in acest campionat, la adapostul a trei victorii si o remiza obtinute in ultimele patru partide, iar tonusul pozitiv s-a vazut si in joc. Tavi Benga are meritul ca tine echipa in priza, iar in prima parte doar fostul international Florescu a avut o mare sansa de gol, sutul sau din primele secunde ale partidei trecand pe langa poarta. Violetii au iesit si la atac, dar nu au avut ocazii prea mari in primul mitan, aici il notam doar pe tanarul Popescu, cu o sansa demna de consemnat.

In partea secunda, Goga si Dican au ratat sanse bune pentru gazde, apoi Zabun putea aduce toate punctele pe Bega, balonul trimis de el cu capul, lovind bara laterala a porţii apărate de fostul polist Dur Bozoanca. Acelasi Goga l-a remarcat spre final pe Murariu, iar partida s-a terminat cu acelasi scor cu care a si inceput, 0-0.

Un rezultat bun pentru Poli, care continua evolutiile solide si care ajune la 25 de puncte, aproape jumatate dintre ele venind in ultimele 5 runde.

”U” Cluj: Dur-Bozoancă – Inacio Miguel, Telcean, Art. Crăciun, Tiago Gomes – Dican, Ceitil, G. Florescu – Gavra, Goga (cpt.), Al. Pop. Au mai jucat: Miranda, Pîrvulescu, Takacs.
Antrenor: Adrian Falub

ASU Poli: Murariu – C. Jurj, Scutaru, Mera (cpt.), Cherecheş – Bg. Vasile, Ignea, Dros – C. Popescu, Axente, Ad. Ungureanu. Au mai jucat: Zabun, Vidrasan, Trip,
Antrenor: Octavian Benga

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Polistele, pătimesc în continuare! Opt înfrângeri la rând

Seria interminabilă de înfrângeri pentru prim-divizionara de fotbal feminin Politehnica Timişoara continuă. Cum la echipă…

11 ore ago

Păcătoşi! Eşec greu de digerat într-un meci în care s-au ratat multe şanse de salvare

CSC Dumbrăviţa a pierdut meciul disputat azi, la Mioveni, cu FC Argeș, în penultima etapă…

15 ore ago

Cartierul Tipografilor rămâne cel mai scump din Timișoara

Cartierul Tipografilor continuă să rămână surpriza imobiliară a Timișoarei. Prețurile cerute pentru locuințele de aici…

18 ore ago

Buziașul caută furnizor pentru trei microbuze electrice, pentru realizarea transportului în comun

Orașul Buziaș dorește introducerea transportului în comun în localitate, dar și în localitățile din jur.…

18 ore ago

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național din Timișoara, inclusă în Capital Top 100 Manageri, ediția 2024

Capital Top 100 Manageri reprezintă rezultatul analizei desfășurate la nivel național, privind rezultatele manageriale notabile și…

20 de ore ago

Vinerea Patimilor, zi de post negru

Vinerea Mare reprezintă pentru creștinii ortodocși ziua când a fost răstignit pe cruce Fiul lui…

20 de ore ago