Economic

Vizitaţi, cu sprijinul guvernului grec, mai multe expoziţii la Salonic

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, cu sprijinul Ambasadei Greciei la București – Biroul Economic și Comercial și al HELEXPO Salonic, organizează participarea firmelor timișene în calitate de vizitator, cu facilități oferite prin „Hosted Buyer Program”, la o serie de manifestări expoziționale care se desfășoară la Centrul Internațional HELEXPO din Salonic.

O primă acţiune este Târgul Internațional pentru Mașini, Echipamente și Utilaje Agricole „Agrotica”, care are loc  în perioada 30 ianuarie – 2 februarie 2020.

Aflat la cea de-a 28-a ediție, Târgul Internațional Agrotica este unul dintre cele mai importante evenimente de acest gen din zona Balcanilor și sud-estul Europei. Printre expozanți se numără: producători de mașini și echipamente pentru agricultură, tractoare, piese de schimb și componente, sere și sisteme de irigație, produse chimice, îngrășăminte, cântare. Informații suplimentare despre expoziție și evenimentele auxiliare sunt disponibile pe pagina web: https://agrotica.helexpo.gr/en

De asemenea, se mai pot vizita şi Târgurile Internaționale pentru Industria Alimentară

„Artozyma” și „Detrop Boutique”, programate între 22 – 24 februarie 2020

Aflat la cea de-a 9-a ediție, Târgul Internațional Artozyma (produse de panificație, cofetărie, patiserie, echipamente și produse semi-preparate) se desfășoară concomitent cu Târgul Internațional Detrop Boutique (produse alimentare, băuturi, utilaje, echipamente de ambalare), ajuns în acest an la cea de-a 29-a ediție. Informații despre expoziții și evenimentele auxiliare sunt disponibile pe paginile web:  http://artozyma.helexpo.gr/en, respectiv http://detropboutique.helexpo.gr/en

În cadrul Programului «Hosted Buyer» susținut de Guvernul Elen, companiile interesate de importul de produse din Grecia beneficiază de facilități precum gratuitate pentru cazare (2 nopți în hotel de 4 sau 5 stele) și transport cu avionul, pentru un reprezentant al firmei participante. Biroul Comercial al Ambasadei Greciei în România îşi rezervă dreptul de a selecta companiile românești interesate să participe la expoziție.

În perioada 2017 – 2019, CCIA Timiș a organizat participarea prin acest program a 16 firme timișene la manifestări expoziționale din Salonic și Atena.

 

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Resetarea la Poli

Scriam nu demult că „proiectul Poli” la fotbal nu mișcă nici măcar în campanile electorală,…

17 minute ago

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

13 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

13 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

18 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

19 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

20 de ore ago