Diverse

Se schimbă programul curselor de pe Aeroportul Internaţional Timişoara în perioada sărbătorilor de iarnă

În perioada sărbătorilor de iarnă vor apărea o serie de modificări în programarea curselor aeriene de şi dinspre Aeroportul Internaţional Timişoara. Companiile aeriene vor avea un program special în perioada următoare

În perioada sărbătorilor de iarnă, companiile aeriene care își desfășoară activitatea pe Aeroportul Internațional Timișoara, respectiv Wizz Air, Ryanair, Tarom, Lufthansa și Eurowings fac modificări provizorii în programul curselor de pasageri.
Pasagerii care folosesc rutele aeriene din Timișoara către București sau Iași, în intervalul 23 decembrie 2019 – 03 ianuarie 2020, vor putea să își planifice zborurile după programul provizoriu al celor două companii aeriene Ryanair și TAROM.
Pentru cei care aleg să zboare către destinații din afara țării, precum München sau Frankfurt, trebuie să țină cont de modificările provizorii aduse în programul de zbor al companiei aeriene Lufthansa, ce operează aceste curse. În perioada 24 decembrie 2019 – 2 ianuarie 2020, toate cursele din Timișoara către Frankfurt, vor fi anulate. De asemenea, în prima zi de Crăciun, zborul către Stuttgart operat de către compania aeriană Eurowings va fi anulat.
Compania aeriană Wizz Air a prelungit provizoriu numărul curselor de pasageri în sezonul de iarnă. În perioada 11 decembrie 2019 – 12 ianuarie 2020, zborul de dimineață (07.15 LT) către Londra Luton va fi operat și în zilele de miercuri, vineri și duminică. De asemenea, în perioada 19 decembrie 2019 – 2 ianuarie 2020, cursele spre Bari, Paris Beauvais și Charleroi se vor opera, pe lângă programul normal, în fiecare zi de joi a săptămânii. Din 21 decembrie 2019 și până în 4 ianuarie 2020, pasagerii pot zbura către Bergamo și în zilele de marți și sâmbătă. În intervalul 22 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020, compania aeriană Wizz Air va opera zborul către Dortmund și în ziua de duminică. De asemenea, cei care doresc să călătorească către Tel Aviv, în perioada 24 decembrie 2019 – 31 decembrie 2019, pot face acest lucru și în ziua de marți a săptămânii.
„Ținând cont de complexitatea activității aeroportuare, administrația Aeroportului Internațional Timișoara a luat toate măsurile necesare să asigure permanența serviciilor, atât pe durata zilei cât și a nopții, în perioada sărbătorilor de iarnă. Întrucât companiile de zbor își rezervă dreptul de a aduce modificări programului de zbor, rugăm pasagerii să contacteze companiile aeriene pentru zborurile programate”, a declarat directorul aeroportului Daniel Idolu.
Iată care va fi programul operat în această perioadă:

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

4 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

5 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

5 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

7 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

7 ore ago

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

8 ore ago