Primăria Timişoara

Primăria Timişoara vrea să obţină autorizaţie de securitate la incendiu pentru sala Constantin Jude

Cu o sală polivalentă aflată la nivel de vis şi o sală „mică” în construcţie de zece ani, Primăria Timişoara a ajuns în momentul în care trebuie obţinută autorizaţia de securitate la incendiu pentru sigura sală funcţională, „Constantin Jude”. Pentru 77.000 de lei, se caută firmă care să se ocupe de stabilirea proiectului de modificare a locaţiei pentru obţinerea acestui acord.

Se caută firmă care să ofere consultanţă pentru modificarea sălii „Constantin Jude”, în aşa fel încât aceasta să poată primi autorizaţia de securitate la incendiu. Respectiva firmă va stabili proiectul, va face devizul de lucări, dar şi verificarea proiectelor prin intermediul specialiştilor.

„În baza contractului care se va incheia, vor fi prestate urmatoarele servicii:  consultanta privind modificarile/completarile la constructii si instalatii necesare obtinerii avizelor, avizului si autorizatiei de securitate la incendiu (DALI). • întocmirea proiectului tehnic pentru lucrările de conformare, conţinând: detalii de execuţie, caiete de sarcini specifice şi liste cu cantităţile de lucrări de conformare, devizul general întocmirea documentaţiei pentru obţinerea autorizaţiei de construire, a documentaţiilor pentru pentru avize (inclusiv a avizului ISU) şi acorduri solicitate prin certificatul de urbanism, asigurarea verificării proiectelor prin specialişti verificatori de proiecte atestaţi, depunerea documentaţilor intocmite pentru obţinerea de avize/acorduri /autorizaţie de construire, asistenţă tehnică de specialitate până la obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu”, se spune în contractul plasat pe SEAP.

Suma acordată prin contract este de 76890,75 lei

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Dominic Fritz vs. Clanurile din Timișoara. Ce s-a mai recuperat pe lângă strada Cezar?

Strada Cezar, blocată de ani de zile, de clanurile Cârpaci și Stancu, a fost revendicată.…

7 ore ago

Cristian Moș – “ Îmi iau angajamentul că dacă nu voi respecta termenele proiectelor pe care le voi demara voi demisiona”

Când și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar s-a vehiculat că face…

7 ore ago

Primăria Timișoara și partenerii din programul campusului de învățământ dual se pun pe promovat acest sistem educațional

Cu banii asigurați pentru ridicarea unui campus pentru învățământ dual, Primăria Timișoara, împreună cu ceilalți…

8 ore ago

Alfred Simonis: Lupta pentru Institutul de Oncologie din Timișoara a fost cea mai grea

Institutul Regional de Oncologie Timișoara, care se va ridica pe Calea Torontalului, este cea mai…

9 ore ago

Cod galben de averse şi grindină. Banatul nu scapă de vremea rea

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o atenţionare meteo Cod galben de averse, grindină…

9 ore ago

Timișorenii sunt așteptați să participe la evenimentele ocazionate de Ziua Europei.

Pe data de 9 mai, la Timișoara se va sărbători Ziua Europei. Casa de Cultură…

12 ore ago