Politica

Nicolae Robu face cozi pe stradă la realizat poze selfie! Primarul crede într-un nou mandat chiar din primul tur

Nicolae Robu spune că a numărat nu mai puţin de 10.000 de poze făcute de oameni împreună cu el şi postate pe internet, iar cetăţenii vin la el să îi ceară să facă selfie, ceea ce atrage şi mai mulţi oameni, făcându-se coadă în jurul său. În concluzie, el e convins de popularitatea sa înainte de alegerile pentru un nou mandat de primar.

Discuţia despre un al doilea tur de scrutin ar putea să nici nu se mai pună la Timişoara, atunci când vine vorba despre alegerea viitorului primar al Timişoarei. Aceasta pentru că popularitatea sa e într-atât de mare încât poate aduna din primul tur cele 50% plus un vot pentru a redeveni edil-şef, cel puţin asta crede acesta. El spune că este atât de bine văzut, încât se face coadă la pozat atunci când e în public.

„Eu intru în alegeri optimist și când spun asta mă bazez pe ceea ce simt în contactul meu direct cu cetățenii. Favorabilitatea pe care o simt în stradă, la diversele evenimente la care vin foarte mulți cetățeni la mine să facă poze și până la ora actuală am peste 10.000 poze făcute cu oamenii, am estimat. Sunt zile când avem evenimente și fac şi 500 de poze, se poate ușor estima. Sigur, nu într-o oră, ci de-a lungul timpului, cât stau ore în șir în piață, mă plimb, mă așez la o terasă, stau în picioare în mulțime și mă uit la spectacolul de pe scenă, așa mai departe. De multe ori este coadă. Este o realitate că atunci când, se întâmplă foarte frecvent, atunci când sparge unul gheața și îmi cere să fac o poză, imediat se strâng o mulțime și fac o serie de poze, de foarte multe ori fac zeci de poze într-o astfel de circumstanță. Sigur că la un moment eu plec în altă parte. Se întâmplă, repet, să fie făcute sute de poze la evenimente cu foarte multă lume, nu la orice eveniment se întâmplă să fie așa. În cei opt ani de când sunt primar, scene de genul acesta s-au repetat de foarte multe ori“, a declarat, vineri, extrem de convins de popularitatea sa, Nicolae Robu.

Deşi efervescenţa din rândul partidelor politice e mult mai mare decât la precedentele alegeri locale, Robu e sigur că va atrage şi mai multe voturi decât la precedentele alegeri.

„De fiecare dată am apreciat corect favorabilitatea pe care am avut-o. Sper să nu mă înșel nici acum, când simt că favorabilitatea este mai puternică decât acum patru ani. Se știe că primarii în exercițiu sunt în pole position, în principiu“, a mai subliniat Nicolae Robu.

Afirmaţia cum că un număr mai mic de votanţi înseamnă automat şi un număr de voturi împotriva câştigătorului este total greşită, spune actualul primar, care la precedentele alegeri primisese cu 14.000 de voturi mai puţin faţă de acum opt ani

„Există legi ale statisticii, eşantioane de o mie şi de o sută de respondenţi reflectă situaţia a milioane de cetăţeni. Dacă prezenţa la vot e mai scăzută şi câştigi cu 50% înseamnă că restul sunt împotriva ta. Dar vineri (n.r. îanintea alegerilor precedente) când s-a făcut sondajul Digi, cu 70% din voturi pentru mine şi adversarul era la mare distanţă, a plouat toată ziua ce au zis, Robu câştigă oricum. Să vii să spui că cei care nu au fost la vot sunt împotriva mea nu are niciun suport. Eu spun ce simt la oameni”, a mai declarat Robu

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

La Timișoara va avea loc un show pop-rock unic, pe muzica de Michael Jackson, Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Guns N’ Roses sau Aerosmith

Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) vă invită să participați la primul spectacol din turneul…

O oră ago

Sunt restricții de circulație, pe A1, se lucrează la carosabil

Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara a informat marți, că din această zi, pe autostrada…

O oră ago

Alin Nica: La 9 iunie avem de ales între trecut și viitor

Am decis să candidez pentru al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean Timiș în…

2 ore ago

Presiune redusă la apă miercuri în Freidorf şi Dâmboviţa. La Liebling se ia apa câteva zile

Miercuri, 8 mai, între orele 00-21 se va executa o conectare de conducte la intersecția…

3 ore ago

România, a dominat Europenele de culturism. Peste 100 de medalii obţinute, printre performeri şi o timişoreancă

La Campionatele Europene de culturism de la Santa Susana (Spania), România a câştigat 105 medalii:…

3 ore ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 7 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 07.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

6 ore ago