Categories: Primăria Timişoara

S-au stabilit zilele când va avea loc Timfloralis

Finalul lunii aprilie va aduce o nouă ediţie a festivalului Timfloralis. Una şi mai grandioasă decât precedentele, dar nu la fel de tare ca cea din 2021, atunci când Timişoara va fi capitală culturală, şi când festivalul îşi va atinge maximul.

Fiţi gata de o ediţie a Timfloralis cum nu a mai fost până acum! Şi mai plină de flori, şi mai colorată, promite primarul Nicolae Robu. El a anunţat că au fost stabilite zilele când va avea loc evenimentul, adică perioada 24 – 26 aprilie 2020.
„Avem zilele pentru Timfloralis, este vorba despre 24, 25 şi 26 aprilie. Evenimentul va avea loc în Piaţa Victoriei, Piaţa Unirii, Piaţa Libertăţii, dar şi străzile aferente. Va fi cel mai mare de până acum, va fi deosebit, veţi vedea ce vom adăuga, va fi de cea mai mare anvergură”, subliniază primarul.
El promite că vor reveni montajele florale de succes, care au fost realizate în anii precedenţi, dar şi că vor fi idei noi promovate de florişti.
„Floriştii vin mereu cu idei noi, dar oamenii mă întreabă de ce nu mai e cutare şi cutare ansamblu de la ediţiile precedente. Ce a fost de succes la ediţiile precedente poate fi adus în prim plan şi la aceasta”, mai subliniază primarul.
Dacă în 2020 va fi un Timfloralis cum nu a mai fost până acum, să vedeţi ce va fi peste un an!
„Pregătim o ediţie şi mai mare pentru 2021, atunci va trebui să fie chiar de anvergură, pentru că avem statut de capitală europeană. Nu ştiu ce sumă va fi alocată, deocamdată”, a mai declarat primarul.
Anul precedent, Timfloralis a scos din buzunarele primăriei 240.000 de euro. S-a meritat? A adus investiţia atât de mulţi turişti, care au cheltuit atât de mulţi bani încât să merite? Robu spune că da!
„Am avut o promovare atât de mare şi de bună, pe televiziunile naţionale, să nu mai vorbesc de presa locală. La fel a fost şi pe Facebook şi Instagram. Ar fi costat mult mai mult dacă plăteam acea reclamă. Ar fi meritat să facem o evaluare şi pentru a vedea ce efect pozitiv a avut Timfloralis şi asupra încasările agenţilor economici”, a mai declarat Robu.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Polistele, pătimesc în continuare! Opt înfrângeri la rând

Seria interminabilă de înfrângeri pentru prim-divizionara de fotbal feminin Politehnica Timişoara continuă. Cum la echipă…

10 ore ago

Păcătoşi! Eşec greu de digerat într-un meci în care s-au ratat multe şanse de salvare

CSC Dumbrăviţa a pierdut meciul disputat azi, la Mioveni, cu FC Argeș, în penultima etapă…

14 ore ago

Cartierul Tipografilor rămâne cel mai scump din Timișoara

Cartierul Tipografilor continuă să rămână surpriza imobiliară a Timișoarei. Prețurile cerute pentru locuințele de aici…

17 ore ago

Buziașul caută furnizor pentru trei microbuze electrice, pentru realizarea transportului în comun

Orașul Buziaș dorește introducerea transportului în comun în localitate, dar și în localitățile din jur.…

17 ore ago

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național din Timișoara, inclusă în Capital Top 100 Manageri, ediția 2024

Capital Top 100 Manageri reprezintă rezultatul analizei desfășurate la nivel național, privind rezultatele manageriale notabile și…

19 ore ago

Vinerea Patimilor, zi de post negru

Vinerea Mare reprezintă pentru creștinii ortodocși ziua când a fost răstignit pe cruce Fiul lui…

19 ore ago