Sport

Ripensia şi-a prezentat cinci noi achiziţii, cu care vrea să rămână în liga secundă

Ripensia UVT și-a conturat lotul în pauza competițională. Astfel, la formația roș-galbenă, au sosit cinci nume noi care vor pune umărul la îndeplinirea obiectivului pentru a doua parte a campionatului.

Horațiu Moldovan – portar: „La mine nu sunt multe de spus deoarece este o revenire. Știam totul despre acest club, infrastructura foarte bună și, în mare parte, am venit pentru Mister pentru că știam cum lucrează. Ne așteaptă un retur foarte greu, de foc. După părerea mea, va fi mai greu decât anul trecut deoarece au plecat jucători cu experiența ligii secunde. Sperăm să se ne ridicăm la nivelul aștepărilor și să reușim să ieșim din zona roșie”

Valerii Macrițchii – mijlocaș: „Sunt foarte bucuros că mă aflu aici, este prima experiență internațională. Am auzit lucruri bune despre acest club. Colectivul ne-a primit foarte bine și ne dorim să nu fim doar jucătorii sau achizițiile ce i-au înlocuit pe cei care au plecat, noi dorim să dăm totul pe teren, să arătăm că suntem jucătorii potriviți acestui club”

Cosmin Sîrbu – mijlocaș/atacant: „Am avut referințe foarte bune despre acest club, despre acest proiect, despre staff-ul tehnic. Am venit cu gânduri mari, să pun umărul la muncă, să urcăm în clasament pentru că, trebuie să recunoaștem, nu suntem într-o zonă confortabilă. Am fost aduși aici pentru un plus, nu cred că se pune problema sâmbătă, la meciul cu Metaloglobus, să nu dăm 100% cei care vom intra pe teren și vrem să asigurăm suporterii că nu îi vom dezamăgi și vom da totul pe teren”

Ivan Urvanțev – mijlocaș: „Vrem să avem cât mai multe câștiguri, am venit să ajutăm echipa. Aici fotbalul este mai tehnic, e mai multă luptă”

Andrei Macrițchii – fundaș: „ Am venit cu gânduri pozitive, am fost plăcut impresionat de colectiv”

Așadar, sâmbătă se va relua campionatul cu etapa a 22-a, prilej bun de a vedea jucătorii nou-veniți la treabă. Meciul dintre Ripensia UVT și Metaloglobus București se va disputa de la ora 11:00, pe stadionul Electrica.

 

 

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Bărbat decedat într-un oraș din Timiș, în timpul serviciului

La data de 21 mai, în jurul orei 16, polițiștii orașului Gătaia au fost sesizați…

10 ore ago

Începe lupta pentru Liga 2! Politehnica Timişoara întâlneşte într-un duel judeţean CSC Ghiroda

S-au luptat pentru supremaţia judeţului în urmă cu aproape zece ani. Acum se înfruntă din…

12 ore ago

Mirela Toc a fost reangajată la Primăria Timișoara și devine subordonata lui Culiță Chiș

Mirela Toc, angajata dată afară de Primăria Timișoara în vara trecută, a ajuns înapoi în…

13 ore ago

Universitatea de Vest Timișoara sărbătorește 80 de ani de activitate

Întreaga comunitate a Universității de Vest din Timișoara aniversează în zilele următoare 80 de ani…

14 ore ago

Noile dotări pentru clinicile ORL și Balneo vor fi finanțate cu bani europeni

În perioada următoare va avea loc demararea procedurilor în vederea recepției noului corp de clădire…

14 ore ago