Sport

Sâmbătă cu sărbătoare pentru Politehnica! Prezentarea lotului și amical cu o echipă din Serbia

Cum Politehnica va avea etapă liberă în weekend după retragerea celor de la Daco-Getica, gruparea bănățeană va susține un ultim meci amical din această perioadă. Adversar va fi FK Zemun, o echipă de tradiție din Serbia, care actualmente evoluează în eșalonul secund din țara vecină. Cum lotul bănățenilor a suferit unele modificări importante, „noul” lot va fi prezentat sâmbătă de la ora 13, urmând ca amicalul să înceapă la ora 14.

„Ne aflăm înaintea debutului părţii secunde a campionatului Ligii a II-a, o parte mult mai dificilă decât prima. Majoritatea echipelor au transferat jucători buni şi foarte buni. Toate meciurile vor fi pe muchie de cuţit. Am vrut să aducem jucători cu caracter cu care să avem rezultate bune în campionat. Avem unul dintre cele mai mici bugete din Liga a II-a, aşa că jucătorii care au venit trebuie admiraţi pentru acest lucru. Noi nu stăteam bine nici din punct de vedere numeric. Am crescut valoric, va creşte şi concurenţa, dar asta nu înseamnă că vom fi un tăvălug la meciuri şi că vom învinge toate echipele. Este o atmosferă pozitivă, dătătoare de speranţă. Important este începutul. Vom lupta până la capăt, de acest lucru pot fi siguri suporterii noştri. Vom juca toate meciurile la victorie. Nu ne-am dorit să stăm în prima etapă din acest an, celelalte echipe vor intra mai repede în ritmul competiţiei. Am pregătit amicalul cu sârbii de la Zemun ca pe unul oficial. Sperăm să nu apară accidentări şi să avem un plus după acest joc”, a concluzionat antrenorul echipei, neînvins pe bana Politehnicii, Octavian Benga.

Dorin Codrea, Alexandru Munteanu, Alexandru Pop, Nicolae Sofran, Dragoş Săulescu şi Sergiu Popovici sunt cei 6 oameni noi din lotul alb-violet. Poli va începe sezonul de „primăvară”, cu un meci contra celor de la Rapid, pe teren propriu.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Bază ca afară la Urseni. Sărbătoarea comunităţii Moşniţa/FOTO

Cea mai nouă bază sportivă din judeţul Timiş a fost inaugurată cu mare fast la…

11 ore ago

Anvelope în flăcări. Incendiu puternic duminică la amiază

Duminică, 19 mai, aproape de ora 12, ISU Timiş a fost solicitat să intervină pentru…

14 ore ago

Spectacol şi mulţi căluţi putere şi femei pricepute în arta condusului la Women Rally 2024 – Timișoara

La Timișoara a avut loc prima etapă a Campionatului Național Women Rally – Bosch Car…

14 ore ago

Noaptea Muzeelor a fost, pe vreme de seară, și la Muzeul Național al Banatului/Foto

Ediția din acest an a Nopții Muzeelor a fost întâmpinată în acest an la Muzeul…

15 ore ago

Reabilitarea căii ferate dintre Caransebeș și Arad scârțâie. Ministrul Transporturilor cere un ritm accelerat al lucrăilor

Dacă pe partea de infrastructură rutieră investițiile pentru dezvoltare merg bine, pe partea de infrastructură…

15 ore ago

Descoperă artiștii ce vor concerta anul acesta la TIMIȘOARA MUSIC AWARDS

Timișoara Music Awards, festivalul de muzică ce premiază și promovează talentul artiștilor locali, a stabilit…

16 ore ago