Sănătate

Societatea Aquatim a donat 200.000 de lei pentru Spitalul Victor Babeş și pentru Clinica ATI de la Judeţean

Societatea regională de apă şi canal Aquatim a decis să doneze 200.000 de lei penttru cele mai importante spitale timişorene la acest moment. Suma de 100.000 de lei a fost oferită pentru Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara o sumă similară urmând să ajungă la Clinica de Anestezie și Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” din Timișoara.Compania Aquatim se alătură efortului comun pe care instituții publice, organizații și firme private, cât și persoane particulare îl fac pentru a sprijini spitalele și personalul medical din România în lupta împotriva pandemiei de COVID-19.

Aquatim a decis să doneze suma de 100.000 de lei pentru Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, de asemenea aceeaşi sumă şi pentru Clinica de Anestezie și Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” din Timișoara.

Cele două instituții și oamenii care lucrează în ele sunt în prima linie a confruntării cu Coronavirus-19 și au nevoie să cumpere echipamente și medicamente pentru cei bolnavi.

„Îi îndemnăm pe toți cei care pot ajuta în lupta împotriva pandemiei să o facă. Lumea medicală din Timișoara și din România are nevoie urgentă de sprijinul fiecăruia dintre noi. Salvarea de vieți omenești stă și în puterea noastră, iar dacă avem posibilitatea să ajutăm, să nu ezităm să o facem cât mai curând și într-un număr cât mai mare. Avem convingerea că prin solidaritate și spirit umanitar vom trece cu bine prin această încercare dificilă. Mulțumim instituțiilor și cadrelor medicale care luptă pentru sănătatea noastră”, au anunţat cei de la Aquatim.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Bărbat decedat într-un oraș din Timiș, în timpul serviciului

La data de 21 mai, în jurul orei 16, polițiștii orașului Gătaia au fost sesizați…

3 ore ago

Începe lupta pentru Liga 2! Politehnica Timişoara întâlneşte într-un duel judeţean CSC Ghiroda

S-au luptat pentru supremaţia judeţului în urmă cu aproape zece ani. Acum se înfruntă din…

5 ore ago

Mirela Toc a fost reangajată la Primăria Timișoara și devine subordonata lui Culiță Chiș

Mirela Toc, angajata dată afară de Primăria Timișoara în vara trecută, a ajuns înapoi în…

6 ore ago

Universitatea de Vest Timișoara sărbătorește 80 de ani de activitate

Întreaga comunitate a Universității de Vest din Timișoara aniversează în zilele următoare 80 de ani…

6 ore ago

Noile dotări pentru clinicile ORL și Balneo vor fi finanțate cu bani europeni

În perioada următoare va avea loc demararea procedurilor în vederea recepției noului corp de clădire…

7 ore ago