Sănătate

A murit un bărbat de 61 de ani din Timiș, diagnosticat cu COVID-19 și alte afecțiuni. România: 387 de decese

Numărul deceselor a ajuns la 387, în România, în ceea ce privește persoanele infectate cu COVID-19. A murit și un bărbat de 61 de ani din Timiș..

A murit un bărbat de 61 ani din județul Timiș, internat în 10 aprilie în Spitalul Clinic Municipal Timișoara – Unitatea de Primiri Urgențe, apoi internat în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Timișoara pe 11 aprilie. A fost confirmat cu COVID-19 în 11 aprilie, decedând în 15 aprilie. Conform Grupului de Comunicare Strategică, bărbatul avea condiții medicale pre-existente: hipertensiune arterială (HTA), boala hepatică, diabet zaharat tip II, boală pulmonară.

A murit un bărbat de 49 ani din județul Hunedoara, internat în 3 aprilie la Spitalul Județean de Urgență Deva, confirmat în 5 aprilie cu coronavirus. A decedat în 15 aprilie, fără condiții medicale pre-existente cunoscute.

O femeie de 70 ani din județul Hunedoara, internată pe 1 aprilie la Institutul Regional de Gastroenterologie și Hepatologie Cluj, transferată pe 4 aprilie la Deva și confirmată în data de 3 aprilie, a decedat în 15 aprilie, suferind de neoplasm de cap de pancreas în stadiu terminal.

Un bărbat de 68 ani din județul Botoșani, internat în perioada 30 martie – 10 aprilie, în Spitalul Județean de Urgență Botoșani, a fost confirmat cu coronavirus în 13 aprilie și a decedat în următoarea zi, având neoplasm bronhopulmonar.

Un bărbat de 62 ani din județul Botoșani, internat pe 12 aprilie în Spitalul Județean de Urgență Botoșani, confirmat pozitiv pe 14 aprilie, a murit în aceeași zi, având condiții medicale preexistente: BPOC, Diabet zaharat tip II, Boala cardiovasculară.

A murit și un bărbat de 50 ani din județul Ilfov, internat în Spitalul Colentina – Secția ATI pe 9 aprilie. Confirmat pe 10 aprilie cu coronavirus, a decedat pe 15 aprilie, având diabet zaharat tip II și hipertensiune arterială (HTA).

A murit și un bărbat de 61 ani din județul Arad, internat în 8 aprilie în Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad – Secția Recuperare-BFT cu diagnostic insuficiență respiratorie acută. În 8 aprilie a fost confirmat cu COVID și a decedat în 15 aprilie, având diabet zaharat tip II și HTA.

Un bărbat de 49 ani din județul Bihor, internat pe 2 aprilie în Spitalul Clinic Municipal Oradea-Secția ATI, apoi transferat la Spitalul Orășenesc Aleșd, confirmat în 2 aprilie cu COVID, a decedat în 15 aprilie, suferind de insuficiență respiratorie cronică acutizată. BPOC, fibroză pulmonară. A avut contact cu un caz confirmat.

Un bărbat de 76 ani din județul Bihor, internat pe 1 aprilie în Spitalul Clinic Municipal Oradea, direct în secția de Terapie Intensivă, confirmat cu COVID în aceiași zi, a decedat în 15 aprilie, suferind de HTA, fibrilație atrialp, diabet zaharat tip II, insuficiență multiplă de organe. A avut contact cu un caz confirmat.

Un bărbat de 66 ani din județul Bihor a fost internat în 7 aprilie în Spitalul Clinic Municipal Oradea, direct în ATI. Confirmat în 8 aprilie cu COVID, a decedat în 15 aprilie, suferind de HTA, BPOC, Gută. A avut contact cu 2 cazuri confirmate.

O femeie de 75 ani din județul Hunedoara. Internată în 11 aprilie în Spitalul Orășenesc Hațeg-Secția Neurologie, confirmată pe 15 aprilie cu coronavirus, a decedat în 13 aprilie. A avut un atac vascular cerebral, suferea de hemiplegie, HTA, insuficiență cardiacă, BPOC decompensat, sclerodermie, depresie.

A murit o femeie de 66 ani din județul Mureș, internată pe 5 aprilie la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș – Secția Gastro-enterologie cu diagnostic Ciroză hepatică decompensată, cu stare de astenie accentuată, cefalee, diaree. Confirmată pe 9 aprilie cu COVID, a decedat în 15 aprilie.

A murit și un bărbat de 51 ani din județul Mureș, internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș -Secția Urologie și confirmat cu COVID în 7 aprilie. A decedat în 14 aprilie, suferind de obezitate, diabet zaharat tip II, HTA. Bărbatul provine din focarul din Crăciunești.

Un bărbat de 39 ani din județul Mureș, internat în 8 aprilie la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș -Secția Pneumologie, a fost confirmat cu COVID pe 9 aprilie. A decedat pe 15 aprilie, suferind de boală cardiovasculară, HTA, hepatopatie acută.

A decedat un bărbat de 76 ani din județul Arad, internat în 14 aprișlie în Spitalul Județean de Urgență Arad-Secția ATI.. A fost confirmat cu COVID în 15 aprilie, decedând în aceeași zi, cu diagnostic de deces bronhopneumonie. pancreatita acută. Avea condiții medicale pre-existente: boală Alzheimer, fibrilație atrială, etilism cronic.

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Seria interminabilă de înfrângeri ale fetelor de la Poli continuă

9 înfrângeri la rând în campionat! Echipa feminină a Politehnicii a ratat şansa titlului, care…

5 ore ago

Amenajarea zonei în care au fost demolate cluburile ilegale, pe ultima sută de metri/Foto

Lucrările de amenajare a spațiului verde de pe malul Begăi, pe bulevardul Vasile Pârvan, au…

7 ore ago

La Timișoara va avea loc cea de a treia ediție a conferinței Women in Data Science

Miercuri, 15 mai, la Institutul de Cercetări Avansate de Mediu al Universității de Vest din…

8 ore ago

Întreruperi programate la furnizarea apei la început de săptămână

Marți, 14 mai, între orele 9-16 se va executa o conectare de conducte la intersecția…

8 ore ago

Jebelul, o comună în continuă dezvoltare prin proiecte europene şi nu numai/Foto

Prin banii europeni sau cei de la bugetul național, anul 2024 este cel mai mare…

8 ore ago

Liga 3. Ghiroda, campioana seriei a 7-a, Poli a pierdut din nou cu Bihorul

Liga a 3-a a ajuns la penultima etapă, una care a mai rezolvat din necunoscutele…

9 ore ago