Sport

Jucătorul belgian al Timișoarei a fost în izolare în… SUA!

Singurul jucător al echipei de baschet SCM Timișoara aflat în izolare în Statele Unite ale Americii, nu este un cetăţean al acestei ţări, ci belgianul Amaury Gorgemans.

Pivotul care măsoară 2,13 metri este în această perioadă în oraşul Augusta, din statul Georgia, alături de soţie, de copilul acestora, născut în luna ianuarie la Timişoara, şi de familia alesei inimii sale.

„Suntem bine, ne-am izolat la familia soţiei mele. Este o situaţie foarte ciudată pentru toată lumea, concentrarea tuturor este să rămânem sănătoşi, mai ales că avem un copil de trei luni şi jumătate. Nu ne asumăm nici un risc, stăm în casă cât de mult putem. Mă antrenez aproape zilnic pentru a rămâne în formă. Este ciudat să nu pot juca baschet, dar profit de ocazie pentru a petrece mai mult timp cu familia. Încerc să găsesc partea pozitivă din această situaţie dificilă, să mă menţin în formă, vreau să joc baschet cât de repede posibil. Vizionez tot felul de rezumate, urmăresc pagini de Instagram cu conţinut de baschet, mă uit şi pe Youtube„, a spus belgianul pentru pagina de social media a echipei banatene.

Amaury Gorgemans le transmite următorul mesaj suporterilor timişoreni: „Doresc tuturor să fie sănătoși, să aveți grijă de voi, și să încercați să scoateți ce este cel mai bun din aceste timpuri grele. Știu că nu este ușor, dar întotdeauna putem găsi putere în ceea ce facem. Fiți puternici!”

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Echipa de minibaschet a Școlii Gimnaziale nr. 24 din Timișoara calificată la etapa finală a competiției național Cupa Campionii Viitorului ediția I

Sâmbătă, 18 mai 2024, a avut loc etapa interjudețeană de minibaschet mixt clasele III-IV ”Cupa…

29 de minute ago

Liga 3. Ghiroda şi Politehnica, victorii înainte de barajul direct

În acest weekend s-a disputat ultima etapă din Liga 3. În seriile vestice, deznodământul era…

46 de minute ago

Emblematica trupă Cargo va cânta la Buziaş, în weekend-ul următor , la “Aero West Bike Fest”

În weekend-ul următor, timp de două zile, la Buziaş va avea loc festivalul „Aero West…

4 ore ago

Avertisment public de la ministrul Grindeanu: Nu pregătiți PUZ-uri pe mulți bani pe Lugoj – Filiași, nu veți fi plătiți

Prezent la Lugoj, Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a avertizat eventualii speculatori imobiliari să nu încerce…

20 de ore ago

Timişoara trece după un meci dificil de Rapid şi rămâne prima la rugby

Meci intens, salvat de un final spectaculos. SCM USV Timişoara a învins mai greu decât…

21 de ore ago

Anunţ exproprieri Moşniţa Nouă

Avand in vedere Hotararea nr. 223 din 25.09.2023 emisa de Consiliul Local al Comunei Moșnița…

o zi ago