Sport

La echipa de baschet se lucrează în continuare, în ciuda pandemiei de coronavirus

Pandemia de coronavirus nu a oprit în totalitate activitatea secţiei de baschet din cadrul SCM Timişoara. Chiar dacă antrenamentele sunt suspendate, iar jucătorii se află în izolare, în birouri se munceşte pentru ca în momentul reluării campionatului, dacă federaţia va decide în acest sens, totul să revină la normal în cel mai scurt timp posibil.

Iar dacă actuala stagiune va fi încheiată prematur, munca oficialilor secţiei de baschet se va axa pe pregătirea strategiei pentru stagiunea 2020-2021.

„Rutina mea zilnică este diferită de cea a jucătorilor, singurul element comun îl reprezintă izolarea de acasă. Mai concret, pe lângă multă izolare acasă, mai sunt şi lucruri de care trebuie să mă ocup în continuare la secţie. Dacă nu avem acum activitate pe teren nu înseamnă că nu va mai exista baschet la Timişoara, sunt multe activităţi ce se pot face în această perioadă de întrerupere a campionatului. În primul rând, ţin legătura cu toţi jucătorii şi cu toţi cei care fac parte din Baschet SCM Timişoara. Este important să rămânem uniţi, să avem un spirit pozitiv, să ne menţinem conectaţi la activitatea baschetbalistică, chiar dacă aceasta este momentan oprită pe teren”, a spus Dragan Petricevic, antrenorul echipei bănățene, pentru site-ul echipei.

Singurul antrenor care a adus trofee la nivel de seniori Timișoarei, a mai vorbit despre acest sezon, dar și despre sărbători. „Dorim să transmitem suporterilor timişoreni că indiferent de rezultatele de pe teren din sezonul care s-a oprit prematur, dar încă nu definitiv, unul în care au existat atât perioade bune, cât şi perioade mai puţin bune, baschetul din acest oraş nu înseamnă un singur sezon. Indiferent de bucuriile sau de supărările prin care trec suporterii, un lucru este cert, noi suntem ai lor şi ei sunt ai noştri şi avem cu toţii un singur scop, ca Timişoara să fie cât mai bună în orice moment şi în orice domeniu. Acum trebuie  să stăm în casele noastre, iar dragostea pe care o avem unii pentru ceilalţi rămâne aceeaşi chiar dacă suntem izolaţi. Vă doresc tuturor un Paşte fericit şi pace în suflet!”, a mai spus Dragan Petricevic.

 

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Timișul, lecție de fotbal în patria gugulanilor

Timisul Șag este ca și promovată în liga a treia după ce ce s-a impus…

3 ore ago

Elena Lasconi intră în competiţia pentru preşedinţia USR. Dominic Fritz s-a retras din cursă

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, i-a anunțat pe un grup intern pe colegii săi de partid…

9 ore ago

Au băut bine, apoi şi-au băgat prietenii în spital, după ce au făcut accidente

Două accidente asemănătoare, în care au fost implicaţi şoferi care au băut zdravăn, apoi s-au…

10 ore ago

Întreruperi programate la furnizarea apei

În zilele următoare se va efectua spălarea rețelei de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare…

10 ore ago

CJ Timiș vrea instalarea de panouri solare pentru energie pe noua clădire a Direcției de Asistență Socială din Lugoj

În prima ședință de plen de după lupta electorală de duminică, consilierii județeni timișeni au…

13 ore ago

La Pasajul Solventul a fost finalizată rampa specială, destinată amplasării viitorului cheson

Constructorul care se ocupă cu realizarea pasajului Solventul a reușit să mai bifeze o nouă…

14 ore ago