Sănătate

Un bărbat de 63 de ani din Timiș, cu COVID-19 și alte afecțiuni, a murit. România: 567 decese

A murit un bărbat de 63 ani din județul Timiș. Boala a debutat în 30 martie cu febră, vertij, polidipsie, motiv pentru care se internează în Spitalul Județean Timișoara. Depistat pozitiv în 31 martie, este transferat pe 1 aprilie la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara. Pe 6 aprilie, computerul tomograf toracic arată bronhopneumonie cu afectarea plămânilor de peste 90%, iar pe 9 aprilie este transferat la Terapie Intensivă și intubat. A murit în 23 aprilie, suferind de diabet zaharat tip II, hipotiroidism, boală renală cronică, boală cardiacă cu peace maker.

A murit un bărbat de 51 ani din județul Suceava, neinternat, fiind confirmat în 23 aprilie cu COVID-19, în urma unei probe necroptice, acesta decedând în 17 aprilie.

„Fără antecedente preexistente, de pe 13.04 acuză disfagie, dificultăți în respirație, stare de slăbiciune accentuată urmează tratament la domicliliu cu antibiotice și simptomatice”, transmite Grupul de Comunicare Strategică.

A murit un bărbat de 66 ani din județul Iași, internat în 18 aprilie la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași, pentru o subfebrilitate apărută cu o zi înainte. A fost confirmat în 19 aprilie cu coronavirus, decedând în 24 aprilie, suferind de boală renală cronică, hipertensiune arterială (HTA), fibrilație atrială, aritmie ventriculară, fiind o persoană dializată.

Un bărbat de 81 ani din județul Bacău, internat în 17 aprilie la Spitalul Municipal de Urgență Onești, pentru pneumonie, unde a fost și intubat, a fost confirmat în 19 aprilei cu coronavirus, decedând în 24 aprilie, suferind de boală cardiovasculară cronică, HTA, demență, boală hepatică cronică.

A murit o femeie de 64 ani din județul Albă, internată în 15 aprilie la Spitalul de Boli Infecțioase Alba, pentru dispnee, ulterior transferată la Spitalul Municipal Blaj (16 aprilie) pentru ventilare. Confirmată cu Covid 19 în 16 aprilie, a decedat în 24 aprilie, suferind de insuficiență respiratorie, fiind protezată mecanic, suferind, de asemenea, de bronhopneumonie, insuficiență cardiacă, HTA, astm bronsic, boală hepatică cronică.

A murit o femeie de 58 ani din județul Bacău, internată în 21 aprilie în Spitalul Județean de Urgență Bacău, pentru pneumonie, în sectia de nefrologie, transferată la Spitalul Municipal de Urgență Onești în 23 aprilie, confirmată în aceeași zi cu coronavirus. A murit în 24 aprilie, suferind de insuficiență respiratorie, boală renală cronică V, sepsis cu punct cu plecare bont de amputație.

A murit un bărbat de 88 ani din județul Galați, internat în 10 aprilie la Spitalul de Boli Infecțioase Galați, transferat la Spitalul Județean de Urgență Galați în 18 aprilie. Confirmat în 7 aprilie cu COVID, a decedat în 23 aprilie, suferind de boală renală cronică, boală cardiovasculară, demență, tumoră malignă.

A murit o femeie de 36 ani din județul Brașov, internată în 15 aprilie la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Brașov, cu insuficiență respiratorie, transferată în 16 aprilie la Spitalul Județean de Urgență Brașov. Depistată pozitiv cu COVID în 16 aprilie, a decedat în 23 aprilie, suferind de pneumonie bilaterală, HTA, obezitate. A intrat în contact cu persoane întoarse din Anglia.

A murit un bărbat de 97 ani din județul Brașov, internat în 15 aprilie la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Brașov, cu insuficiență respiratorie și bronhopneumonie bilaterală, transferat în 19 aprilie la Spital COVID. A fost confirmat cu COVID în 14 aprilie și a decedat în 23 aprilie, suferind de HTA, diabet zaharat, insuficiență renală, tulburare de ritm cardiac. A intrat în contact cu persoane confirmate- cămin bătrâni.

A murit un bărbat de 68 ani din județul Brașov, internat în 8 aprilie la Spitalul Județean de Urgență Brașov, secția medicină internă pentru ciroză hepatică, transferat în 10 aprilie la gastroenterologie, transferat la Boli Infecțioase pe 18 aprilie, apoi la Terapie Intensivă. Confirmat cu COVID în 16 aprilie, a decedat în 23 aprilie, suferind de HTA, ciroză hepatică, encefalopatie toxică, boală renală cronică.

A murit o femeie de 74 ani din județul Botoșani, internată în 3 aprilie la Spitalul Județean de Urgență Botoșani, cu dispnee, modificări pulmonare. Confirmată cu COVID în 10 aprilie, a decedat în 23 aprilie, suferind de boală cardiovasculară, fiind pacient oncologic.

A murit o femeie de 68 ani din județul Botoșani, internată în 15 martie la Spitalul Județean de Urgență Botoșani, cu dispnee, modificări pulmonare. Confirmată în 13 aprilie cu COVID, a murit în 23 aprilie, fiind un pacient oncologic.

A murit un bărbat de 63 ani din județul Suceava, internat în 20 aprilie la Spitalul Județean de Urgență Suceava cu insufiență respiratorie cu oxígenoterapie. A urmat tratament la domiciliu cu antibiotic la recomandarea medicului de familie. Confirmat cu COVID în 22 aprilie, a murit în 21 aprilie, avînd diabet zaharat.

A murit un bărbat de 80 ani din județul Suceava, internat în 20 aprilie la Spitalul Județean de Urgență Suceava. Confirmat cu COVID în 19 aprilie, a decedat în 23 aprilie.

A murit un bărbat de 63 ani din județul Suceava, internat în 8 aprilie la Spitalul Județean de Urgență Suceava. Confirmat în 7 aprilie cu COVID, a decedat în 23 aprilie, suferind de sechele ale unui atac vascular cerebral, hemiplegie dreaptă, diabet zaharat tip II, fibrilație atrială, encefalopatie cronică și fiind un pacient al Spitalului de îngrijiri paliative Ilișești.

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

21 de minute ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

6 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

6 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

7 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

8 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

9 ore ago