Prefectura Timiş

Reîncepe proba practică a examenului auto. Cei care vor să devină șoferi trebuie să poarte mască de protecție la examen

Proba practică pentru permisul auto va putea fi susținută din nou, la Timișoara. Încep programările și pentru că suntem în plină pandemie de coronavirus candidații vor urca în mașină echipați cu echipamentele de protecție.
Examinarea la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Timiș va reîncepe în 2 iunie, cu programarea la proba practică. În prima etapă se vor programa candidații ale căror dosare de examinare pentru proba practică au expirat în perioada 17.03.2020 – 17.05.2020, inclusiv, iar în a doua etapă candidații care au fost programați pentru susținerea probei practice în perioada în care această probă a fost suspendată, cu excepția celor deja programați în prima etapă, vor fi reprogramați automat.
Dosarele de examinare se preiau prin reprezentanții școlilor de șoferi. Data programării va fi comunicată școlilor de conducători auto pentru proprii candidați, iar datele corespunzătoare vor fi postate pe site-ul Instituției Prefectului, la secțiunea Servicii Publice Comunitare.
„La locul de întâlnire comunicat candidaților pentru susținerea probei practice, vor avea acces numai candidații și instructorii auto, cu respectarea regulilor de distanțare socială. Atragem atenția asupra purtării de către candidat și martor a echipamentelor de protecție, pe toată durata de desfășurare a probei (obligatoriu măști de protecție, opțional mănuși)”, transmit reprezentanții Serviciului Permise din Timiș.
Programarea la proba teoretică va începe cel mai probabil de în 15 iunie.

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Jurnal de campanie (18). Confesiunile unui învins. Nicolae Robu recunoaşte: “Nimeni nu mă ia în seamă”

Cu cât se apropie alegerile din 9 iunie, Nicolae Robu este tot mai uzat, confuz,…

2 ore ago

Peste o mie de metri cubi de beton sunt turnați la Pasajul Solventul

În aceste zile, pe șantierul pasajului Solventul se lucrează la greu. Firma constructoare toarnă structura…

18 ore ago

Universitatea de Vest Timișoara a sărbătorit 80 de ani de la înființare/FOTO

Universitatea de Vest Timișoara a celebrat 80 de ani de la înființarea instituției de învățământ…

18 ore ago

Premierul Marcel Ciolacu şi ministrul Sorin Grindeanu, pe şantierul porţiunii cu tuneluri de pe Autostrada A1

Constructorul lotului lipsă din autostrada A1, Lugoj - Deva, celebra porțiune cu tuneluri pentru urși,…

21 de ore ago

Cum se poate dezvolta comuna Dumbrăviţa printr-o colaborare cu UPT. Întâlnire între rectorul Florin Drăgan şi primarul Horia Bugarin

Zilele trecute, primarul comunei Dumbrăviţa, Horia Bugarin, s-a întâlnit cu rectorul Universităţii Politehnica, Florin Drăgan,…

22 de ore ago