Politica

Bătălia marketingului electoral pentru funcţia de primar. Robu a văzut un mesh, dar spune că nu cunoaşte cine e în imagine

După ce în oraş au apărut mesh-uri care promovează imaginea lui Dominic Fritz, contracandidatul său la viitoarele alegeri pentru postul de primar, Nicolae Robu susţine că nu îl interesează ce fac contracandidaţii săi. Dar, în acelaşi timp, spune că există Autoritatea Electorală Permanentă, iar dacă se încalcă legea să se sesizeze.

Nicolae Robu a văzut pe stradă, pe o clădire un mesh, dar susţine că nu ştie despre ce e vorba. L-a văzut din maşină, în mers, dar presupune doar despre ce e vorba, deşi dimensiunea mesh-ului care promovează imaginea lui Dominic Fritz este aceeaşi cu cea a blocului pe care e amplasat.

Edilul şef se declară total nepăsător de iniţiativa USR, dar, în acelaşi timp, spune că există AEP şi dacă trebuie, să se sesizeze.

„Nu mă interesează nici acum ce fac contracandidaţii mei. E liber să facă fiecare ce consideră că il ajută să facă scorul cel mai bun, e între drepturile sale. Există AEP, să îşi facă fiecare treaba, eu nu sunt om care să analizeze ce fac unii şi alţii, nu fac nicio sesizare, plângere, nu mă preocupă. Am văzut un mesh, dar nu se vedea numele de la distanţa unde am fost eu, nu mă interesează. Eram în trecere cu maşina. E dreptul lui. Nu se vedea numele de la distanţă, nu mă interesează”, a declarat actualul primar.

Conform acestuia, finalitatea politicii este în administraţie, iar politica nu e o scenă pentru aventurieri.

„Pentru mine, politica înseamnă finalitate în administraţie. Nu e o scenă unde diverşi veleitari, aventurieri, să se arate cetăţenilor. Politica să se arate comunităţilor, inclusiv celor locale”, a mai declarat edilul-şef.

Vă reamintim că, de câteva zile, cei de la USR au amplasat în oraş două mesh-uri prin care promovează candidaţii partidului la funcţia de primar, respectiv cea de preşedinte al Consiliului Judeţean. În zona centrală a fost amplasat un asemenea mesh, cu imaginea lui Dominic Fritz, alcătuită din mai multe poze ale timişorenilor care îl susţin. Deşi numele candidatului este extrem de clar trecut pe mijlocul publicitar, Robu susţine că nu a văzut despre cine este vorba.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Cosmin Stan la „centenar” de meciuri pe banca Dumbrăviței, care are meci greu acasă

Divizionara secundă CSC Dumbrăvița revine pe stadionul „Ștefan Dobay”, cu prilejul meciului cu CS Mioveni,…

18 minute ago

18 octombrie, ziua în care Timișoara a renăscut

Acum 308 ani, trupele habsburgice conduse de Eugeniu de Savoya au cucerit cetatea Timișoarei, ocupat…

O oră ago

UVT ajută la specializarea personalului din creșe și grădinițe

Universitatea de Vest Timișoara e partener în cadrul unui proiect finanțat prin PNRR, care urmărește…

O oră ago

Începe numirea noilor primari și a consiliilor locale alese în vară

La câteva luni de la alegerile locale, de astăzi începe numirea primarilor pe care cetățenii…

2 ore ago

Eterna fascinaţie a politicianului român pentru securişti. Idioţii utili ai serviciilor

Au trecut aproape două săptămâni de la momentul în care PSD a eliminat-o pe Diana…

3 ore ago

Weekend festiv la Iulius Town: petrecere inedită la MINA Pop-Up, spectacol de dans contemporan, teatru de păpuși și demonstrații militare

Sfârșitul de săptămână este marcat în Iulius Town cu muzică, dans, dar și cu ateliere…

4 ore ago