Afaceri

Iulius Town oferă noi facilităţi pentru organizarea de evenimente

Iulius Congress Hall din cadrul Iulius Town a amenajat terasa generoasă și oferă un decor de poveste, în aer liber pentru diferite evenimente. Echipa de organizare este atentă la toate detaliile, mai ales la măsurile de siguranță și distanțare fizică.
Uniunea a două destine, venirea pe lume a unui copil, bucuria aniversării sunt doar câteva dintre momentele pe care vrei să le sărbătorești cu cei dragi. Ambientul sălilor de la Iulius Congress Hall s-a mutat pe terasă. Cu un design romantic, plante și flori care fac trecerea spre cadrul natural oferit de Iulius Gardens și elemente decorative care oferă intimitate, noua destinație permite organizarea unor evenimente de neuitat, adaptate contextului actual, care pune pe primul loc siguranța invitaților. Pentru că dispune de un spațiu generos, terasa Iulius Congress Hall poate găzdui până la 50 de persoane, în aer liber și cu respectarea recomandărilor privind distanțarea fizică.
Terasa suspendată are avantajul integrării în ansamblul mixt Iulius Town. Mai mult, cadrul este completat cu priveliștea superbă asupra celui mai nou parc din oraș, o legătură naturală care acompaniază atmosfera pe care ți-o dorești, dar care este și decorul perfect pentru sesiuni foto memorabile. Locația beneficiază și de cele mai moderne dotări tehnice și servicii de organizare premium. În plus, invitații pot ajunge pe terasă din parcarea subterană dedicată, cu liftul privat și acces direct la recepție, pentru un plus de siguranță. Mai multe detalii găsiți pe www.iuliuscongresshall.ro și pe pagina de Facebook Iulius Congress Hall.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Nicolae Robu își schimbă părul, dar năravul, ba!

Câteva contestații depuse de cetățeni de bine ai acestui municipiu arată negru pe alb că…

33 de minute ago

Iulius Town deschis în a doua zi de Paște. Află programul special al magazinelor tale favorite!

Ca în fiecare an, de Paşte, Iulius Town are un orar special. Sărbătorile pascale sunt…

53 de minute ago

O nouă campanie trimestrială de colectare gratuită a deșeurilor VOLUMINOASE din Zona 1 Rural a județului Timiș – 2024

Compania RETIM împreună cu ADID Timiș anunță începerea unei noi campanii de colectare gratuită a…

O oră ago

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

14 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

16 ore ago