Politica

Nicolae Robu despre petrecerea de la Liebling: Am executat un penalti, reuşind să înscriu, plasând mingea în dreapta portarului, la rădăcina barei

Preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, susţine că la petrecerea  liberală de la Liebling, ocazionată de inauguarea unui stadion, au fost repectate toate normele sanitare. Robu foloseşte prilejul pentru a se mândri din nou cu un gol marcat “la rădăcina barei”.

Nicolae Robu a povestit, în această seară, cum au decurs lucrurile la zaiafetul liberal de la Liebling, prilejuit de inaugurea stadionului din localitate. Pe un grup de Whatsapp, el afirmă că au fost respectate toate regulile sanitare din această perioadă.

“Este adevarat ca am participat astazi la inaugurarea unei baze sportive in comuna Liebling, la invitatia Primarului liberal al comunei, Ioan Munteanu, insotit de cativa colegi dintre fruntasii PNL Timis. Eu si colegii am asistat la ceremonialul religios de sfintire, la secventa de discursuri si la venirea unui elicopter care a adus doua mingi. Am salutat asistenta, respectand toate regulile vremii -asta inseamna inclusiv nedand mana cu oamenii, ci explicandu-le, politicos, cand ei au venit cu mana intinsa spre mine, ca trebuie sa respectam regulile pandemiei, sa ma scuze si ca promit ca revin in vremuri mai bune, inclusiv sa joc fotbal pe acel frumos teren”, a transmis Robu.

El nu ratează nici acest moment pentru a se lăuda din nou cu talentele sale fotbalistice.

“In privinta pozei aparute cu mine tragand la poarta, da, e de astazi; cu pasiunea mea binecunoscuta pentru fotbal, n-am rezistat tentatiei de a da un gol, tentatie amplificata de faptul ca in poarta era un portar profesionist -Calin Frunza- si am executat, in tinuta costum-cravata-pantofi de costum un penalti, reusind sa inscriu, plasand mingea in dreapta portarului, la radacina barei”, a relatat Robu.

Foto: Libertatea

 

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

Început de mai solicitant pentru pompierii militari, care au avut sute de intervenţii

În perioada 1-6 mai, pompierii militari din cadrul celor 7 subunități de intervenție ale inspectoratului…

28 de minute ago

Administrația județeană a semnat acordul pentru finanțarea cumpărării unor microbuze școlare mai puțin poluante

Timișul va primi aproape 25 de milioane de lei, bani de la Administrația Fondului pentru…

56 de minute ago

Au fost stabilite locurile de afișaj electoral de la Timișoara

La Timișoara vor fi organizate un număr de 50 de locuri unde vor putea fi…

O oră ago

La Timișoara va avea loc un show pop-rock unic, pe muzica de Michael Jackson, Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Guns N’ Roses sau Aerosmith

Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) vă invită să participați la primul spectacol din turneul…

3 ore ago

Sunt restricții de circulație, pe A1, se lucrează la carosabil

Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara a informat marți, că din această zi, pe autostrada…

3 ore ago

Alin Nica: La 9 iunie avem de ales între trecut și viitor

Am decis să candidez pentru al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean Timiș în…

4 ore ago