Info si Utile

Se întrerupe circulaţia pe strada Liege. Traseul mijloacelor de transport în comun, afectat

Având în vedere lucrările de asfaltare, respectiv ridicarea capacelor de cămine în cotă,  care se execută pe strada Liege, Primăria Municipiului Timișoara a hotărât închiderea circulației pe strada amintită, pe tronsonul cuprins între Calea Aradului  și Calea Torontalului.

Măsura  se va institui începând cu  data de  24.06.2020 (ora 07,00) și până în data de 25.06.2020 (ora 17,30). De asemenea, traseul mijloacelor de transport în comun va fi deviat al  va fi comunicat de  către Societatea de Transport Public Timișoara.

Autobuzele de pe liniile liniile 18 și Expres 1 și troleibuzele de pe linia 18 vor circula deviat, în zilele de 24 și 25 iunie, din cauza lucrărilor de asflatare de pe strada Liege

Autobuzele de pe linia Expres 1 (dus/întors): Piața Consiliul Europei – Calea Torontalului – strada Miresei – Calea Aradului; la dus, autobuzele vor opri în stația „Remus Răduleț” de pe Calea Aradului, iar la întors vor opri în stația „Liege”. Vor fi suspendate stațiile „Calea Torontalului”.

Troleibuzele de pe linia 18 (dus/întors): Piața Consiliul Europei – Calea Torontalului – strada Miresei – Calea Aradului, până la Agronomie, unde vor întoarce. Se vor utiliza stațiile de călători aferente liniei 17 și vor fi suspendate stațiile „Calea Torontalului”. La dus, troleibuzele de pe linia 18 vor opri în stația „Remus Răduleț”, de pe Calea Aradului, stația „Miresei” urmând să fie suspendată.

Autobuzele de pe linia M41 vor întoarce în Piața Consiliul Europei, pentru turele scurte: Calea Aradului – Piața Consiliul Europei – Calea Torontalului – strada Liege – Calea Aradului.

 

 

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Dominic Fritz vs. Clanurile din Timișoara. Ce s-a mai recuperat pe lângă strada Cezar?

Strada Cezar, blocată de ani de zile, de clanurile Cârpaci și Stancu, a fost revendicată.…

6 ore ago

Cristian Moș – “ Îmi iau angajamentul că dacă nu voi respecta termenele proiectelor pe care le voi demara voi demisiona”

Când și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar s-a vehiculat că face…

6 ore ago

Primăria Timișoara și partenerii din programul campusului de învățământ dual se pun pe promovat acest sistem educațional

Cu banii asigurați pentru ridicarea unui campus pentru învățământ dual, Primăria Timișoara, împreună cu ceilalți…

7 ore ago

Alfred Simonis: Lupta pentru Institutul de Oncologie din Timișoara a fost cea mai grea

Institutul Regional de Oncologie Timișoara, care se va ridica pe Calea Torontalului, este cea mai…

8 ore ago

Cod galben de averse şi grindină. Banatul nu scapă de vremea rea

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o atenţionare meteo Cod galben de averse, grindină…

8 ore ago

Timișorenii sunt așteptați să participe la evenimentele ocazionate de Ziua Europei.

Pe data de 9 mai, la Timișoara se va sărbători Ziua Europei. Casa de Cultură…

11 ore ago